ADIF ha contratado a Prosegur para instalar en Atocha y Sants cámaras termográficas y de prestación del servicio de medición y control de temperatura en ambas estaciones

MADRID, 22 de septiembre de 2020

El senador de Compromís, Carles Mulet, ha preguntado hoy al Gobierno si piensan contratar a través de ADIF el servicio de medición y control de temperatura con cámaras para frenar la expansión de la Covid-19 en los trenes en la estación de València, tal y como se ha realizado en las estaciones más destacadas de Madrid y Barcelona.

El Gobierno debería explicarnos por qué es interesante para estas dos ciudades y no lo es para la tercera del Estado, por la que pasan más de un millón de pasajeros mensuales”, ha señalado el portavoz de Compromís. El coste de este lote, 94.378 euro, según han recogido algunos medios, no supondría tampoco un obstáculo infranqueable. “No entendemos como en un punto estratégico del Corredor y comunicado con las principales capitales, el Gobierno no ha extendido estos controles en beneficio de todos”, ha agregado Mulet.

COVID

Compromís pregunta al Govern si controlarà la temperatura en l’estació de València per a frenar la Covid-19

ADIF ha contractat a Prosegur per a instal·lar a Atocha i Sants càmeres termogràfiques i de prestació del servei de mesurament i control de temperatura en totes dues estacions

MADRID, 22 de setembre de 2020

El senador de Compromís, Carles Mulet, ha preguntat hui al Govern si pensen contractar a través d’ADIF el servei de mesurament i control de temperatura amb càmeres per a frenar l’expansió de la Covid-19 als trens en l’estació de València, tal com s’ha realitzat en les estacions més destacades de Madrid i Barcelona.

El Govern hauria d’explicar-nos per què és interessant per a aquestes dues ciutats i no ho és per a la tercera de l’Estat, per la qual passen més d’un milió de passatgers mensuals”, ha assenyalat el portaveu de Compromís. El cost d’este lot, 94.378 euros, segons han recollit alguns mitjans, no suposaria tampoc un obstacle infranquejable. “No entenem com en un punt estratègic del Corredor i comunicat amb les principals capitals, el Govern no ha estès aquests controls en benefici de tots”, ha agregat Mulet.