Compromís integrarà el Grup de l’Esquerra Confederal costat de Geroa Bai, Més País, En Comú, Adelante Andalucía i Més x Mallorca

Aquest grup plural es fonamentarà en polítiques transformadores, ecologistes, feministes i d’esquerres des d’una visió federalista de l’Estat

Madrid, 3 de desembre de 2019

Compromís formarà part de el Grup de l’Esquerra Confederal de Senat al costat d’altres formacions progressistes de l’Estat. El grup el conformaran Koldo Martínez (Geroa Bai), Edu Rubiño (Més País), Pilar González (Adelante Andalucía), Sara Vilà (En Comú-Podem), Vicenç Vidal (Més per Mallorca) i Carles Mulet (Compromís). El portaveu valencianista al Senat, Carles Mulet, ha manifestat la seua satisfacció per la repetició de la fórmula iniciada l’anterior legislatura d’un grup plural a l’esquerra el PSOE al Senat. “Donarem suport a les polítiques de Govern que sintonitzen amb les nostres expectatives territorials, justícia social i mediambientals en un context polític en el qual caldrà la suma de moltes formacions per avançar en les polítiques modernes i transformadores que l’Estat necessita, després d’anys de falta de productivitat”, ha indicat Mulet.

Compromís aportarà al Senat els punts clau de l’Agenda Valenciana i que passen per un millor finançament i infraestructures. “Col·laborarem amb el Govern i confiem en un tracte digne cap a la nostra població, que suposa un 10% de el total espanyol i que a dia de hui està clarament maltractada, el que repercuteix en la qualitat de vida dels ciutadans i competitivitat del nostre territori. Necessitem ja uns pressupostos i govern que acaben amb el bloqueig polític actual”, ha afegit el representant territorial.

Aquest grup ha donat suport a la candidatura socialista a la Presidència de la Cambra fruit de l’acord concretat de cessió de senadors i seguirà amb el nombre necessari segons el que disposa l’article 27 de el Reglament del Senat fins al final de la legislatura.

Compromís integrará el Grupo de la Izquierda Confederal junto a Geroa Bai, Más País, En Comú, Adelante Andalucía y Més x Mallorca

Este grupo plural se fundamentará en políticas transformadoras, ecologistas, feministas y de izquierdas desde una visión federalista del Estado

Madrid, 3 de diciembre de 2019

Compromís formará parte del Grupo de la Izquierda Confederal del Senado junto a otras formaciones progresistas del Estado. El grupo lo conformarán Koldo Martínez (Geroa Bai), Edu Rubiño (Más País), Pilar González (Adelante Andalucía), Sara Vilà (En Comú-Podem), Vicenç Vidal (Més per Mallorca) y Carles Mulet (Compromís). El portavoz valencianista en el Senado, Carles Mulet, ha manifestado su satisfacción por la repetición de la fórmula iniciada la anterior legislatura de un grupo plural a la izquierda del PSOE en el Senado. “Apoyaremos las políticas del Gobierno que sintonicen con nuestras expectativas territoriales, justicia social, medioambientales en un contexto político en el que será necesario la suma de muchas formaciones para avanzar en las políticas modernas y transformadoras que el Estado necesita, tras años de falta de productividad”, ha indicado Mulet.

Compromís aportará al Senado los puntos clave de la Agenda Valenciana y que pasan por una mejor financiación e infraestructuras. “Colaboraremos con el Gobierno y confiamos en un trato digno hacia nuestra población, que supone un 10% del total español y que a día de hoy está claramente maltratada, lo que repercute en la calidad de vida de los ciudadanos y competitividad de nuestro territorio. Necesitamos ya unos presupuestos y gobierno que acaben con el bloqueo político actual”, ha agregado el representante territorial.

Este grupo ha apoyado hoy la candidatura socialista a la Presidencia de la Cámara fruto del acuerdo concretado de cesión de senadores y seguirá con el número necesario según lo dispuesto en el artículo 27 del Reglamento del Senado hasta el final de la legislatura.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *