Navarrete urgeix al Govern central a adquirir trens, formar maquinistes i adaptar les estacions del Maestrat de forma urgent

El senador castellonenc responsabilitza el PP de la situació dels trens al Maestrat per no haver previst res més que la inclusió en les OSP forçats per la moció de Compromís al Senat

Benicarló, 1 d’octubre 2018

El senador de Compromís  per Castelló, Jordi Navarrete, ha instat des del Benicarló al Govern central a “espavilar-se” i a “adquirir d’una vegada material rodant, formar als maquinistes que faran falta per cobrir el servei i a establir un sistema de pagament en les estacions del recorregut entre Vinaròs i Castelló, per al que serà necessari adaptar les estacions”. Aquesta ha estat la petició realitzada pel representant a la Cambra Alta davant la falta de decisió dels diferents governs, per dur endavant els reivindicats trens fins el Maestrat.

Hem observat com tant PP com PSOE han muntat un show de declaracions creuades responsabilitzant-se del fet que encara no tinguem trens ací, el que és prou patètic i cansa i frustra als ciutadans i usuaris que des de fa dècades esperen poder fer servir eixos trens quan abansi millorar la seua qualitat de vida i oportunitats”, ha afegit Navarrete.

D’altra banda Navarrete ha recordat que el fet d’incloure la demanda en les Obligacions de Serveis Públics (OSP) apareix tot just quan Compromís ha tingut rellevància al Senat i ha pogut traure-li els colors a cada formació política i que se posicionaren públicament sobre els rodalies al Maestrat . Tal i com ha passat. Ara fa just un any reclamàvem aquesta situació, just després que el PP rebutjarà en solitari i en boca del seu ministre De la Serna la posada en funcionament dels trens, votant contra la moció que ho reclamava al Govern. “Van arribar a dir-nos que hi havia moltes prioritats a l’Estat, ignorant que ací ja teníem les estacions fetes i que les vies passen pels nostres pobles i també que si volíem trens que els pagarem. Cal recordar al PSOE tots els anys en els que no van fer res per posar trens fins Vinaròs. Nosaltres els demanàvem fins Tortosa, per millorar la nostra connectivitat i així ho hem reclamat en cada debat dels Pressupostos de l’Estat, esmenes que han estat rebutjades. I al PP, vam haver d’insistir en la solució de les OSP, davant la seua paràlisi i indefinició”, ha recordat Navarrete.

La coalició demana que els deures es facen de forma urgent per a que la comarca no perda més trens.

Navarrete urge al Gobierno central a adquirir trenes, formar maquinistas y adaptar las estaciones de forma urgente

El senador castellonenc responsabilitza el PP de la situació dels trens al Maestrat per no haver previst res més que la inclusió en les OSP forçats per la moció de Compromís al Senat

Benicarló, 1 d’octubre 2018

El senador de Compromís  per Castelló, Jordi Navarrete, ha instat des del Benicarló al Govern central a “espavilar-se” i a “adquirir d’una vegada material rodant, formar als maquinistes que faran falta per cobrir el servei i a establir un sistema de pagament en les estacions del recorregut entre Vinaròs i Castelló, per al que serà necessari adaptar les estacions”. Aquesta ha estat la petició realitzada pel representant a la Cambra Alta davant la falta de decisió dels diferents governs, per dur endavant els reivindicats trens fins el Maestrat.

Hem observat com tant PP com PSOE han muntat un show de declaracions creuades responsabilitzant-se del fet que encara no tinguem trens ací, el que és prou patètic i cansa i frustra als ciutadans i usuaris que des de fa dècades esperen poder fer servir eixos trens quan abansi millorar la seua qualitat de vida i oportunitats”, ha afegit Navarrete.

D’altra banda Navarrete ha recordat que el fet d’incloure la demanda en les Obligacions de Serveis Públics (OSP) apareix tot just quan Compromís ha tingut rellevància al Senat i ha pogut traure-li els colors a cada formació política i que se posicionaren públicament sobre els rodalies al Maestrat . Tal i com ha passat. Ara fa just un any reclamàvem aquesta situació, just després que el PP rebutjarà en solitari i en boca del seu ministre De la Serna la posada en funcionament dels trens, votant contra la moció que ho reclamava al Govern. “Van arribar a dir-nos que hi havia moltes prioritats a l’Estat, ignorant que ací ja teníem les estacions fetes i que les vies passen pels nostres pobles i també que si volíem trens que els pagarem. Cal recordar al PSOE tots els anys en els que no van fer res per posar trens fins Vinaròs. Nosaltres els demanàvem fins Tortosa, per millorar la nostra connectivitat i així ho hem reclamat en cada debat dels Pressupostos de l’Estat, esmenes que han estat rebutjades. I al PP, vam haver d’insistir en la solució de les OSP, davant la seua paràlisi i indefinició”, ha recordat Navarrete.

La coalició demana que els deures es facen de forma urgent per a que la comarca no perda més trens.

Navarrete urge al Gobierno central a adquirir trenes, formar maquinistas y adaptar las estaciones de forma urgente

El senador castellonense responsabiliza al PP de la situación de los trenes en el Maestrat por no haber previsto nada más que la inclusión en las OSP, forzados por la moción de Compromís en el Senado

Benicarló, 1 de octubre 2018

El senador de Compromís por Castelló, Jordi Navarrete, ha instado hoy desde el Benicarló al Gobierno central a “espabilarse” y “adquirir de una vez material rodante, formar a los maquinistas que harán falta para cubrir el servicio y establecer un sistema de pago en las estaciones del recorrido entre Vinaròs y Castelló, para lo que será necesario adaptar las estaciones“. Esta ha sido la petición realizada por el representante a la Cámara Alta ante la falta de decisión de los diferentes gobiernos, para llevar adelante los reivindicados trenes hasta el Maestrat.

Hemos observado cómo tanto PP como PSOE han montado un show de declaraciones cruzadas responsabilizándose de que aún no tengamos trenes aquí, lo que es bastante patético y cansa y frustra a los ciudadanos y usuarios que desde hace décadas esperan poder utilizar ejes trenes cuanto antes y mejorar su calidad de vida y oportunidades“, ha agregado Navarrete.

Por otra parte Navarrete ha recordado que el hecho de incluir la demanda en las Obligaciones de Servicios Públicos (OSP) aparece justo cuando Compromís ha tenido relevancia en el Senado y ha podido sacarle los colores a cada formación política y que se posicionaron públicamente sobre las cercanías hasta el Maestrat. Tal y como ha pasado. Hace justo un año reclamábamos esta situación, justo después de que el PP rechazará en solitario y en boca de su ministro De la Serna la puesta en funcionamiento de los trenes, votando contra la moción que lo reclamaba al Gobierno. “Llegaron a decirnos que había muchas prioridades en el Estado, ignorando que aquí ya teníamos las estaciones hechas y que las vías pasan por nuestros pueblos y también que si queríamos trenes que los pagaremos. Hay que recordar al PSOE todos los años en los que no hicieron nada para poner trenes hasta Vinaròs. Nosotros los pedíamos hasta Tortosa, para mejorar nuestra conectividad y así lo hemos reclamado en cada debate de los Presupuestos del Estado, enmiendas que han sido rechazadas. Y al PP, tuvimos que insistir en la solución de las OSP, ante su parálisis e indefinición“, ha recordado.

La coalición pide que los deberes se hagan de forma urgente para que la comarca no pierda más trenes.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *