Compromís censura que Ciutadans es conforme amb xicotetes actuacions que no sap ni situar al mapa

Jordi Navarrete recorda la diputada Sandra Julià que la seua formació tindrà l’oportunitat de donar suport als centenars d’esmenes que la coalició presentarà en benefici dels valencians i acusa la formació carbassa de “perpetuar la discriminació al poble valencià

Madrid, 17 de maig de 2018

El senador de Compromís per Castelló, Jordi Navarrete, ha retret a Ciutadans que es conforme amb una única actuació per simbòlica que siga a la província per beneir uns Pressupostos Generals de l’Estat que ens discriminen clarament i a mercè de pasteleos puntuals “quan Rajoy i els seus socis haurien d’invertir ací pel que suposem els valencians en el conjunt d’Espanya, sense mercadejar i acabar d’una vegada amb l’infrafinançament i inversió que patim com a poble“.

Navarrete ha recordat la diputada Sandra Julià que “la coalició s’ha mostrat més d’un cop disposada a parlar amb el PP, i en concret amb el seu minister d’Hisenda, de les necessitats inversores en la nostra autonomia” i que porta des de l’arribada de Compromís a les institucions “reclamant millores de tota mena que van ser rebutjades per PP i Ciutadans, formació que està en contra del nostre progrés com a poble, en contra de l’equitat I a favor de la discriminació que suposen els comptes de Montoro“. El castellonenc ha recomanat a la formació carbassa que repasse on se situa la N-238, a la qual sempre ubica entre Castelló i Vinaròs, “quan té una longitud de 13 quilòmetres dins el terme vinarossenc” i van votar en contra de l’esmena que demanava la millora dels enllaços de la variant de la N-340, amb la N-232 i N-238 en els comptes de 2017.

El senador ha rebutjat la política de “engrunes” i obres per tapar boques que practica Ciutadans de la mà d’un Partit Popular corromput, antivalencià i sense idees ni ànima i ha demanat que “donen suport a les esmenes de Compromís als PGE2018 per tornar-nos la justícia inversora que ens correspon“.

Compromís censura que Ciudadanos se conforme con pequeñas actuaciones que no sabe ni situar en el mapa

Jordi Navarrete recuerda a la diputada Sandra Julià que su formación tendrá la oportunidad de apoyar los cientos de enmiendas que la coalición presentará en beneficio de los valencianos y acusa a la formación calabaza de “perpetuar la discriminación al pueblo valenciano”

Madrid, 17 de mayo de 2018

El senador de Compromís por Castelló, Jordi Navarrete, ha reprochado a Ciudadanos que se conforme con una única actuación por simbólica que sea en la provincia para bendecir unos Presupuestos Generales del Estado que nos discriminan claramente y a merced de pasteleos puntuales “cuando Rajoy y sus socios deberían invertir aquí por lo que suponemos los valencianos en el conjunto de España, sin mercadear y acabar de una vez con la infrafinanciación e inversión que sufrimos como pueblo”.

Navarrete ha recordado a la diputada Sandra Julià que “la coalición se ha mostrado más de una vez dispuesta a hablar con el PP, y en concreto con su ministro de Hacienda, de las necesidades inversoras en nuestra autonomía” y que lleva desde la llegada de Compromís a las instituciones “reclamando mejoras de todo tipo que fueron rechazadas por PP y Ciudadanos, formación que está en contra de nuestro progreso como pueblo, en contra de la equidad y a favor de la discriminación que suponen las cuentas de Montoro”. El castellonense ha recomendado a la formación calabaza que repase dónde se sitúa la N-238, a la que siempre sitúa entre Castelló y Vinaròs, “cuando tiene una longitud de 13 kilómetros dentro del término vinarocense” y votaron en contra de la enmienda que pedía la mejora de los enlaces de la variante de la N-340, con la N-232 y N-238 en las cuentas de 2017.

El senador ha rechazado la política de “migajas” y obras para tapar bocas que practica Ciudadanos de la mano de un Partido Popular corrompido, antivalenciano y sin ideas ni alma y ha pedido que “apoyen las enmiendas de Compromís a los PGE2018 para devolver la justicia inversora que nos corresponde”.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *