El senador popular valencià es troba molt qüestionat a hores d’ara després d’anys d’investigació per possibles casos de corrupció i altres escàndols

Madrid, 25 d’abril de 2018

El portaveu de Compromís al Senat, Carles Mulet, ha exigit hui al PP que “deixe de mirar a un costat” i es convertisca en còmplice i actue contra el senador Pedro Agramunt, acusat de greus casos de corrupció internacional.

Mulet ha recordat que Agramunt ja va haver d’apartar de la presidència de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa (PACE) pels seus casos de corrupció gràcies a aquest càrrec i que, ara, una investigació de l’equip Independent d’Investigació sobre la Corrupció de l’Assemblea parlamentària del Consell d’Europa (PACE) ha elaborat un demolidor informe que l’acusa durant els seus 200 pàgines de deixar-se subornar pel règim de Azerbayan per emparar les polítiques d’aquest estat totalitari davant la comunitat internacional, “amb pagaments a base de bitllets de 500, caviar o concentracions de prostitutats en hotels de luxe“.

Segons Mulet, les conclusions d’aquest informe independent demostren les sospites i produeixen un enorme fàstic. “Agramunt no pot representar als valencians ni espanyols a cap càrrec públic, no en la PACE ni al Senat, ha d’anar-se’n a casa o si és possible, a la presó. Els fets imputats són gravíssims i ací, el PP guarda silenci mentre el senador s’ha absentat del ple d’aquesta setmana a la cambra alta, esperant de nou que passe el xàfec i continuar fent de les seues“, ha indicat.

Compromís ha recordat igualment altres aventures com en un misteriós viatge no autoritzat per l’Assemblea ni al Senat, per entrevistar-se amb el president sirià Bashar al-Assad dies abans que aquest bombardegés la població civil amb gasos. Per al portaveu de la coalició valenciana “al PP li dóna tot igual, li és igual degradar encara més la imatge del Senat, per tal de tenir callats a senadors que segurament saben massa i poden anar-se’n de la boca, ens tiren al grup mixt a la imputada senadora Barreiro i s’aplica el silenci i tapen a Agramunt mentre som la vergonya de tot Europa. Tot molt marca PP“, ha conclòs.

Mulet exige el cese fulminante de Pedro Agramunt y que deje de ensuciar el ya cuestionado nombre del Senado

El senador popular valenciano se halla muy cuestionado en estos momentos tras años de investigación por posibles casos de corrupción y otros escándalos

Madrid, 25 de abril de 2018

El portavoz de Compromís en el Senado, Carles Mulet, ha exigido hoy al PP que “deje de mirar a un lado” y se convierta en cómplice y actue contra el senador Pedro Agramunt, acusado de graves casos de corrupción internacional.

Mulet ha recordado que Agramunt ya tuvo que apartarse de la presidencia de la Asamblea Parlamentaria del Consejo de Europa (PACE) por sus casos de corrupción gracias a este cargo y que, ahora, una investigación del  equipo Independiente de Investigación sobre la Corrupción de la Asamblea Parlamentaria del Consejo de Europa (PACE) ha elaborado un demoledor informe que le acusa durante sus 200 páginas de dejarse sobornar por el régimen de Azerbayan para amparar las políticas de este estado totalitario  ante la comunidad internacional, “con pagos a base billetes de 500, caviar o concentraciones de prostitutats en hoteles de lujo”.

Según Mulet, las conclusiones de este informe independiente demuestran las sospechas y producen un enorme asco. “Agramunt no puede representar a los valencianos ni españoles en ningún cargo público, no en la PACE ni el Senado, ha de irse a su casa o si cabe, a la cárcel. Los hechos imputados son gravísimos y aquí, el PP guarda silencio mientras el senador se ha ausentado del pleno de esta semana en la Cámara Alta, esperando de nuevo que pase el chaparrón y continuar haciendo de las suyas”, ha indicado.

Compromís ha recordado igualmente otras aventuras como en un misterioso viaje no autorizado por la Asamblea ni el Senado, para entrevistarse con el presidente sirio Bashar al Assad días antes de que éste bombardeara a la población civil con gases. Para el portavoz de la coalición valenciana “al PP le da todo igual, le da igual degradar todavía más la imagen del senado, con tal de tener callados a senadores que seguramente saben demasiado y pueden irse de la boca, nos tiran al grupo mixto a la imputada senadora Barreiro y se aplica el silencio y tapan a Agramunt mientras somos la vergüenza de toda Europa. Todo muy marca PP”, ha concluido.