La coalició ha secundat la supressió d’aforaments i reprovar el ministre d’Interior per les escoltes a grups polítics i ha abonat la idea d’implementar mesures d’urgència contra la pobresa energètica

El senador territorial de Compromís, Carles Mulet, s’ha dirigit aquest matí a la senadora territorial Rita Barberá per recomanar-“pel seu bé i el bé de les institucions, que renuncie al seu escó un cop el seu propi partit a les Corts Valencianes li ha dit que no confia en Vostè i aparte el focus mediàtic de Vostè i puga defensar-se, perquè cada dia que passa es fa malbé al País Valencià, a la classe política i a Vostè directament, i això tampoc ens agrada“. Les afirmacions les ha realitzat durant el debat d’una moció sobre la supressió del aforament de diputats, senadors i membres de les assemblees legislatives de les comunitats autònomes presentada pel Grup Parlamentari Socialista i que ha estat rebutjada.

Mulet ha assenyalat que el PP violarà els pactes de regeneració, contra el finançament il·legal i qualsevol altre que es demane tan prompte puga. “Són necessaris acords i mesures que vagen més enllà de les bones intencions per acabar amb privilegis com l’aforament. La nostra proposta és que, en casos flagrants es canvien les regles de l’ordenament, ja que veiem la possibilitat de revocar els càrrecs d’elecció indirecta i que, qui s’aparte dels comportaments ètics puga ser revocat per aquells diputats que el van nomenar, com en el cas dels senadors autonòmics, fòrmules que són possible en països com Canadà, Argentina o Suïssa i que mereixen ser valorades“, ha afegit.

D’altra banda Compromís ha secundat les mocions que buscaven reprovar el ministre d’Interior, Jorge Fernández-Díaz per les escoltes a grups polítics (presentada per l’antiga Convergència) i va abonar la idea d’implementar mesures d’urgència contra la pobresa energètica (presentada per Podem).


Carles Mulet pide hoy en el Senado a Rita Barberá que ‘de un paso al frente’ y ‘abandone el escaño’ 

La coalición secundó la supresión de aforamientos y reprobar al ministro de Interior por las escuchas a grupos políticos y abonó la idea de implementar medidas de urgencia contra la pobreza energética

Madrid, 28 de septiembre de 2016

El senador territorial de Compromís, Carles Mulet, se ha dirigido esta mañana a la senadora territorial Rita Barberá para recomendarle “por su bien y el bien de las instituciones, que renuncie a su escaño una vez su propio partido en les Corts Valencianes le ha dicho que no confía en Usted y aparte el foco mediático de Usted y pueda defenderse, porque cada día que pasa se daña al País Valenciano, a la clase política y a Usted directamente, y eso tampoco nos gusta”. Las afirmaciones las ha realizado durante el debate de una moción sobre la supresión del aforamiento de diputados, senadores y miembros de las asambleas legislativas de las comunidades autónomas presentada por el Grupo Parlamentario Socialista y que ha sido rechazada.

Mulet señaló que el PP violará los pactos de regeneración, contra la financiación ilegal y cualquier otro que pida tan pronto pueda. “Son necesarios acuerdos y medidas que vayan más allá de las buenas intenciones para acabar con privilegios como el aforo. Nuestra propuesta es que, en casos flagrantes se cambien las reglas del ordenamiento, ya que vemos la posibilidad de revocar los cargos de elección indirecta y que, quien se aparte de los comportamientos éticos pueda ser revocado por aquellos diputados que lo nombraron, como en el caso de los senadores autonómicos, fórmulas que son posible en países como Canadá, Argentina o Suiza y que merecen ser valoradas”, ha añadido.

Por otro lado Compromís ha secundado las mociones que buscaban reprobar al ministro de Interior, Jorge Fernández-Díaz por las escuchas a grupos políticos (presentada por la antigua Convergència) y abonó la idea de implementar medidas de urgencia contra la pobreza energética (presentada por Podemos).