Compromís al PP: “Vostès sols ens han portat al bloqueig d’aquest país”

La coalició retreu al Senat als populars que intenten buscar la regeneració del país “amb mocions i no amb fets”, quan la corrupció inunda el seu partit i “ens tiren al Grup Mixt seues deixalles, els seus cadàvers”, ha indicat Carles Mulet

Els senadors de Compromís, Carles Mulet i Jordi Navarrete, han intervingut en el Ple del Senat per defensar diverses esmenes a mocions sobre la necessitat d’aconseguir una regeneració política i la qualitat democràtica amb un Pacte d’Estat que aborde la corrupció, el finançament il·legal de partits i altres mesures per enfortir la confiança dels ciutadans en la democràcia. Compromís va defensar “habilitar mesures cautelars davant els partits polítics imputats en casos de corrupció“, cas del PP, “o que es contemple la suspensió temporal de les seues activitats davant indicis de criminalitat organitzada o la revocació de càrrecs no electes com a senadors territorials o diputats provincials per la pèrdua de confiança com ha passat amb Rita Barberá“.

Carles Mulet ha retret al PP que “vinga a explicar-nos i proposar-nos decència quan són el primer partit polític imputat de la història” i va ironitzar al preguntar-se “quina millor manera de regenerar la democràcia que desfent a cops de martell els discos durs de la comptabilitat del seu partit?, o de pagar les obres de la seua pròpia seu suposadament amb diners negres, blacks“.

El senador territorial els ha recordat l’ús que han fet de les institucions valencianes per lucrar-se al costat dels seus amics. “Només al País Valencià tenen més imputats en delictes greus de corrupció que els lladres que acompanyaven Alí Babà o com han blindat els presumptes corruptes a les llistes electorals, com en el cas del diputat Óscar Clavell o en el seu moment a Rita Barberá“, ha afegit.

Mulet ha desmerescut la moció del PP, al tenir clar que “són propostes de cara a la galeria, sense aplicació pràctica i que violaran a la primera de canvi” i va posar com a exemple “com incompleixen el Pacte de Toledo, traient diners de les pensions constantment o incomplint el pacte antitransfuguisme amb Barberá i ens amollen ara al Grup Mixt seues deixalles, els seus cadàvers mentre volen fer-nos creure que amb això han netejat casa seua“.

El senador ha recordat que davant del cinisme “calen reformes de gran calat i canvis de veritat“, pel que va proposar que són necessari fets “com un pacte d’Estat per revisar cada reglament per contemplar sempre la revocabilitat dels càrrecs electes“.

Per la seua banda el senador Jordi Navarrete ha qualificat de “temeraris” als populars, per portar una moció “amb crides que venint del PP no ens convencen en absolut per la seua nul·la capacitat, que està creant greus problemes de tota índole que cal dirimir urgentment“.

Navarrete ha afegit que el PP del senyor Rajoy “va intentar la recol·locació amb nocturnitat del panameny Soria, són els del Pitufeo, del Luis sé fuerte, del paperot d’expulsar Rita Barberá després d’haver-la blindat fent-la senadora i dir que no pot fer més, ni pressionar ningú perquè dimitisca“.

Mulet demana a Rajoy que pagueel deute a Fira València

Carles Mulet es va dirigir al president del Govern, Mariano Rajoy per demanar-li el pagament del deute que manté el Partit Popular amb Fira València des de 2008. “Amb els sobres ‘B’ a veure si pagues el deute de 500.000 euros que deus a Fira València des de 2008. Mariano, si em veus des d’un plasma, paga els teus deutes“, li ha indicat.


Compromís al PP: “Ustedes solos nos han llevado al bloqueo de este país”

La coalición reprocha en el Senado a los populares que traten de buscar la regeneración del país “con mociones y no con hechos”, cuando la corrupción inunda su partido y “nos echan al Grupo Mixto sus desechos, sus cadáveres”, ha indicado Carles Mulet

Madrid, 27 de septiembre de 2016

Los senadores de Compromís, Carles Mulet y Jordi Navarrete, han intervenido en el Pleno del Senado para defender varias enmiendas a mociones sobre la necesidad de conseguir una regeneración política y la calidad democrática con un Pacto de Estado que aborde la corrupción, la financiación ilegal de partidos y otras medidas para fortalecer la confianza de los ciudadanos en la democracia. Compromís defendió “habilitar medidas cautelares ante los partidos políticos imputados en casos de corrupción”, caso del PP, “o que se contemple la suspensión temporal de sus actividades ante indicios de criminalidad organizada o la revocación de cargos no electos como senadores territoriales o diputados provinciales por la pérdida de confianza como ha ocurrido con Rita Barberá”.

Carles Mulet ha reprochado al PP que “venga a explicarnos y proponernos decencia cuando son el primer partido político imputado de la historia” e ironizó al preguntarse “¿qué mejor manera de regenerar la democracia que deshaciendo a martillazos los discos duros de la contabilidad de su partido?, o de pagar las obras de su propia sede supuestamente con dinero negro, black”.

El senador territorial les ha recordado el uso que han realizado de las instituciones valencianas para lucrarse junto a sus amigos. “Solo en el País Valenciano tienen más imputados en delitos graves de corrupción que los ladrones que acompañaban a Alí Babá o cómo han blindado a los presuntos corruptos en las listas electorales, como en el caso del diputado Óscar Clavell o en su momento a Rita Barberá”, ha añadido.

Mulet ha desmerecido la moción del PP, al tener claro que “son propuestas de cara a la galería, sin aplicación práctica y que violarán a la primera de cambio” y puso como ejemplo “cómo incumplen el Pacto de Toledo, sacando dinero de las pensiones constantemente o incumpliendo el pacto antitransfuguismo con Barberá y nos echan ahora al Grupo Mixto sus desechos, sus cadáveres mientras quieren hacernos creer que con eso han limpiado su casa”.

El senador ha recordado que frente al cinismo “son necesarias reformas de gran calado y cambios de verdad”, por lo que propuso que son necesario hechos “como un pacto de Estado para revisar cada reglamento para contemplar siempre la revocabilidad de los cargos electos”.

Por su lado el senador Jordi Navarrete ha calificado de “temerarios” a los populares, por traer una moción “con llamamientos que viniendo del PP no nos convencen en absoluto por su nula capacidad, que está creando graves problemas de toda índole que es necesariodirimir urgentemente”. 

Navarrete ha agregado que el PP del señor Rajoy “intentó la recolocación con nocturnidad del panameño Soria, son los del Pitufeo, del Luis sé fuerte, del paripé de expulsar a Rita Barberá después de haberla blindado haciéndola senadora y decir que no puede hacer más, ni presionar a nadie para que dimita”.

Mulet pide a Rajoy que pague la deuda a Feria Valencia

Carles Mulet se dirigió al presidente del Gobierno, Mariano Rajoy para pedirle el pago de la deuda que mantiene el Partido Popular con Feria Valencia desde 2008. “Con los sobres B a ver si pagas la deuda de 500.000 euros que debes a Feria Valencia desde 2008. Mariano, si me ves desde un plasma, paga tus deudas”, le ha indicado.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *