La imatge aplega a 100.000 vistes en menys de 24 hores

Tot i tindre 1.500 seguidors el compte oficial de Facebook de Compromís al Senat, el muntatge fet ahir per la vesprada, amb Rita Barberà celebrant el ‘no’ del PP a eliminar l’aforament dels càrrecs polítics, ha aplegat a la xifra de 100.000 visites en un temps record de 19 hores. Prop de 1.300 persones han compartit la mateixa, sense comptar les visites fetes a murs personals dels senadors o pàgines del partit. A Twitter el compte de Compromís al Senat (@CompromisSenat) també ha vist com aquesta imatge ha estat retuitejada més de 100 cops, aplegant a superar les 1.000 visites.

Per a Compromís, aquest impacte mai aconseguit amb les xarxes demostra la indignació que està ocasionant en la ciutadania el blindatge de la senadora del PP per part del seu partit.