PP, emergents i corrupció.

 BesoRajoyAlberRIveraRecordes la Gürtel?, recordes a Carlos Fabra? (sí, el que
para Mariano Rajoy era un ciutadà exemplar, quin exemple), José Joaquín Ripoll, Lola Johnson, Rafael Blasco, o El Bigotes, a Sonia Castedo i les fotos en pijama de l’empresari Ortiz? a Víctor Campos, Alicia de Miguel, Angélica Such, Díaz Alperi, Ricardo Costa, als bolsos de Luis Vuiton o les factures del Ritaleaks?, Juan Cotino, Vicente Rambla, a Milagrosa Martínez?,

recordes al talp del Palau de la Generalitat com ens explicava els dispendis?, recorden aeroports per als vianants i obres de Calatrava? s a Manuel Cervera, Luis Fernando Cartagena, a José Luis Olivas, al
desmantellament de Bancaixa i la CAM?, a Emarsa?, o como condemnaven a Aparici per intentar robar un furgó ple de sabates? a Francisco Martínez
Capdevila? a Urdangarín i, a indecents dirigents polítics a lloms
d’un Ferrari borratxos (espere que solament d’ego), a Monica Lorente, a Hernández Mateo?, a David Serra i Yolanda García, a Luis Bárcenas (Luis, se fuerte!) a Alfons Grau i María José Alcón?, els vestits de Camps?, Serafín Castellano? La Gürtel, cas  Bárcenas, Fabra, Brugal, sobresueldos, Cooperació, Nóos, Over Màrqueting, Terra Mítica, Canal 9, Ivex, Ritaleaks…

Sembla que d’això haja passat segles, i que el PP que es presenta no tinga res que vore amb això, quan tots els cassos han passat o esclatat mentre Rajoy controlava el partit, però clar… què dir-li o demanar-li a ell, que també cobrava en sobres, que la seu en la qual està es va pagar amb diners negres, i encara no han demanant perdó, ni han pres cap mesura sanitària per apartar-los. 101 imputats per casos relacionats amb la corrupció en les files del PP valencià, i alguns continuen en alcaldies o càrrecs de representació pública

Un partit podrit de dalt a baix per la corrupció, el qual es manté encara a la Diputació, controlat per els cabdells més avantatjats del gran corrupte Carlos Fabra; Moliner i Barrachina van créixer i trepar a l’ombra del gran pare de la corrupció, i a ell li ho deuen tot.

I clar, eixe partit de la corrupció, que ja va enviar a aforar a  las Cortes Generales ( Congrés o Senat) a polítics imputats per apartar-los de la justícia amb l’aforament ( Andrea Fabra quan va esclatar el cas Fabra que va estar a punt d’imputar-la, Aparici, Ferrada..etc), ara envia també camuflat de número dos a Oscar Clavell, exalcalde de la Vall d’Uixó, successor de la Bonig, imputat per malversació; hi ha tradicions que es veu no s’han de perdre, i el partit de la corrupció no pot perdre un dels seus fets identitaris. Un partit que diu que ara va “en serio”, és a dir, que es veu que fins ara anaven de broma.

I el problema, és que a banda de tot el que han robat, estafat i saquejat, han estat un governants inútils, que ens han dut a la pitjor crisi i degradació de les condicions econòmiques i laborals.

I en estes eleccions, on crec que el PSOE no es presenta, apareix com a relleu i “emergent” una espècie de partit contenidor, on el seu cap de llista, segons apunta un mitjà electrònic de Castelló, va estar relacionat en una màfia policia en els anys 80, va estar querella amb 7 inspectors de policia més, acusats d’assassinats, tortures. Sols tres d’eixos van ser condemnats, va haver de declarat també en el cas per la desaparició de Santiago Corella “El Nani”, meleta…

EL candidat al Senat per eixa formació “emergent”·, en la seua carta de presentació per les seues primàries es ven amb el suposat mèrit de dir que va eixir de la Guàrdia Civil després de 27 anys de servei dient que “ ni tengo ni he tenido ningú procedimiento l ni penal ni civil”, excusatio non pedida? La rumurologia el venia acompanyant, després de saltar de la “benemèrita” a ser alt càrrec de l’empresa Marina d’Or, comprador de terrenys i el que es reunia amb els polítics locals per…

Eixa és la nova política emergent, la regeneració.

Arxivat en: Blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *