El senador de Compromís considera que les declaracions de Moliner són simples i que la tossuda realitat xoca amb les seues notes de premsa per les constants contradiccions en què incorre el PP

Castelló, 16 novembre 2015
El senador de Compromís, Carles Mulet, considera que l’anunci de Javier Moliner que a partir d’ara demanarà comptes als diputats i senadors castellonencs en cap de setmana “fa riure, quan el PP compta amb diversos senadors territorials de partida que ho seguiran sent la propera legislatura, alguns dels quals no són exemples de gran activitat en les càmeres”.

Mulet compta amb més de 2.000 preguntes formalitzades, 16 sol·licituds d’informe, dues peticions de compareixences de membres del govern en Comissió, dues intervencions en projectes de llei, en dues Proposicions de Llei del Congrés dels Diputats o en iniciatives de control al govern i impuls polític des del passat estiu i fins a la dissolució del Senat. Tot això contrasta amb la La llista buida de Fabra que ostenta la fitxa de l’expresident de la Generalitat i exalcalde de Castelló, Alberto Fabra.

El senador recorda igualment que “l’activitat dels diputats i senadors cessants del PP en la passada legislatura ha estat més be nul·la”. En aquest sentit ha convidat igualment a Moliner a “que demane a Andrea Fabra, Vicent Aparici o qualsevol senador o diputat sortint, que expliquen què han fet durant quatre anys” ja que “Moliner també ha estat corresponsable durant aquesta legislatura que ha acabat com a màxim exponent del partit d’aquesta inactivitat, i no hem vist en cap ocasió que demanés comptes als diputats i senadors absents o aquells que amb el seu vot van rebutjar esmenes que eren beneficioses per a desenes de municipis de les comarques castellonenques, com les presentades recentment per Compromís als comptes de l’Estat per a 2016, i on el PP tan sols va transigir en una partida d’un milió d’euros per a la reindustrialització de Sagunt”.

Per a Mulet, la defensa dels interessos valencians a Madrid recau en l’actualitat al Senat en Compromís, ja que amb només dos mesos d’activitat s’han materialitzat més peticions per a les comarques de Castelló, que en 4 anys per part de tres senadors del PP.

Mulet ha recordat que a més Compromís “aspira a tenir un grup propi al Congrés i Senat després del 20-D i els integrants seguiran escoltant els pobles i seguiran tenint el seu únic compromís amb el poble valencià, les nostres prioritats i lluita contra les nostres principals mancances”.