El senador retrau a Ciutadans i PP que res hagen fet davant el repugnant cas de Bernabé Cano i la seua vacunació irregular davant els mitjans de comunicació en una residència
 
MADRID, 3 de febrer de 2021
El senador Carles Mulet ha reclamat hui des del Senat que “no es faça antipolítica amb la cara dura dels qui s’han vacunat irregularment sense que els corresponguera” i ha recordat que “en la lamentable llista trobem bisbes, fiscals, senadors també, alliberats sindicals, militars o personal de confiança de conselleries que s’han saltat la llista per a posar-se la vacuna”. 
 
Per a Mulet “més enllà de la lamentable anècdota, cada dia moren centenars de persones per Covid mentre alguns seguien demanant esperar encara uns dies més per a adoptar mesures més dràstiques. Aqueix és el vertader problema que no s’ha abordat com toca, ni el problema de les vacunes. Ciutadans ha optat per fer soroll de l’anècdota, però calla en casos com el de la Nucia (Alacant), on l’alcalde i diputat provincial va entrar sense permisos en la residència al costat d’un altre regidor per a vacunar-se davant un ampli desplegament de mitjans de comunicació, colant-se als prioritaris, mentre Ciutadans que els sostenen en la Diputació d’Alacant, calla”, ha assenyalat.


El representant valencianista ha titllat de “completament inacceptable, immoral, repugnant i insolidària l’actitud d’aquells que s’han saltat a sanitaris i a persones majors, el que mereix tota la nostra repulsa” i ha titllat a Ciutadans de “ser el ximple útil i còmplice en tota aquesta història mentre escampa el temporal que afecta PP i PSOE” i els ha recordat que estan en el mateix govern que el ja vacunat Bernabé Cano “mentre es limiten a apuntar a càrrecs de Compromís amb responsabilitats que no té”.
 
“No han demanat ni una sola responsabilitat a la consellera de Sanitat perquè vostès són ostatges del PSOE. Lamentablement contra la demagògia que practiquen i la seua antipolítica no hi ha vacuna”.
 
Compromís ha recordat com a Villahermosa, el seu alcalde del PP es va vacunar o com a Rafelbunyol, l’alcalde i líder del les joventuts socialistes valencianes es van vacunar, igual que l’alcalde del Verger del PSOE o la seua dona, també alcaldessa en Els Poblets, mentre el PSOE els obri un expedient, però els permet seguir com a alcaldes amb els seus càrrecs institucionals. Finalment, Mulet ha proposat “pactar mesures contra aquests caradures perquè el seu comportament no quede impune i per a millorar la vacunació, sense propostes populistes, ja que la vacunació serà la manera de guanyar la batalla a la COVID”.

Carles Mulet: “Quien se haya vacunado irregularmente que se le cese y expulse, sea del PSOE, obispo, fiscal o militar”

El senador reprocha a Ciudadanos y PP que nada hayan hecho ante el repugnante caso de Bernabé Cano y su vacunación irregular ante los medios de comunicación en una residencia

MADRID, 3 de febrero de 2021
El senador Carles Mulet ha reclamado hoy desde el Senado que “no se haga antipolítica con la cara dura de quienes se han vacunado irregularmente sin que les correspondiera” y ha recordado que “en la lamentable lista encontramos obispos, fiscales, senadores también, liberados sindicales, militares o personal de confianza de consejerías que se han saltado la lista para ponerse la vacuna”. 

Para Mulet “más allá de la lamentable anécdota, cada día fallecen cientos de personas por Covid mientras algunos seguían esperar todavía unos días más para adoptar medidas más drásticas. Ese es el verdadero problema que no se ha abordado como toca, ni el problema de las vacunas. Ciudadanos ha optado por hacer ruido de la anécdota, pero calla en casos como el de la Nucia (Alacant), donde el alcalde y diputado provincial entró sin permisos en la residencia junto a otro concejal para vacunarse ante un amplio despliegue de medios de comunicación, colándose a los prioritarios mientras Ciudadanos, que le sostienen en la Diputación de Alacant, calla”, ha señalado.

El representante valencianista ha tildado de “completamente inaceptable, inmoral, repugnante e insolidaria la actitud de quienes se han saltado a sanitarios y a personas mayores, lo que merece toda nuestra repulsa” y ha tildado a Ciudadanos de “ser el tonto útil y cómplice en toda esta historia mientras escampa el temporal que afecta a PP y PSOE” y les ha recordado que están en el mismo gobierno que el ya vacunado Bernabé Cano “mientras se limitan a apuntar a cargos de Compromís en responsabilidades que no tiene”.

“No han pedido ni una sola responsabilidad a la consellera de Sanidad porque ustedes son rehenes del PSOE. Lamentablemente contra la demagogia que practican y su antipolítica no hay vacuna”.

Compromís ha recordado como en Villahermosa del Río, su alcalde del PP se vacunó o como en Rafelbunyol, el alcalde y líder de las juventudes socialistas valencianas se vacunaron, al igual que el alcalde del Verger del PSOE o su mujer, también alcaldesa en Els Poblets, mientras el PSOE les abre un expediente, pero les permite seguir como alcaldes con sus cargos institucionales. Por último, Mulet ha propuesto “pactar medidas contra estos caraduras para que su comportamiento no quede impune y para mejorar la vacunación, sin propuestas populistas, ya que la vacunación será la forma de ganar la batalla a la COVID”.