El senador recorda les conseqüències de mantenir el sector turístic i serveis bloquejat en unes setmanes clau i reclama transparència i rigor en les pròximes fases

València, 11 de maig  de 2020

El senador de Compromís, Carles Mulet, ha reclamat hui al Govern central que s’esforce a demostrar rigor i transpirar credibilitat en la superació de la crisi “perquè la ciutadania està farta d’inconcrecions i erràtics criteris polítics que han dut a la frustració de la ciutadania, al no superar bona part del territori valencià el canvi de fase”.

Per a Mulet “en qüestions com aquestes, amb impactes econòmics enormes, es requereix una netedat i criteris tècnics exquisits i cal repel·lir uns altres de tipus polític que s’hagen pogut donar, perquè la trista realitat és que el sector serveis valencià està a la cuneta mentre uns altres estan ja treballant, al igual que bona part de l’economia i sector laboral”.

El senador ha recordat com l’autonomia valenciana ha sigut, recentment i una vegada més, la perjudicada pel repartiment de fons per a la Covid-19 per criteris “polítics” i ací “ningú s’ha disculpat encara ni corregit la situació”, ha insistit. Mulet ha demanat “eixir d’aquesta crisi de manera prudent i transparent, ja que no volem pagar per uns altres, per la qual cosa els ciutadans tan sols exigim claredat i confiança per a afrontar els canvis de fases”. 

El portaveu de Compromís al Senat recorda que “no caben ni irresponsabilitats ni tacticismes en aquesta crisi” i que “el turisme, si no ve ací, se n’anirà a d’altres destinacions i l’economia es veurà ressentida i una pèrdua de confiança de la ciutadania a hores d’ara pot ser letal”. Mulet va reclamar el diumenge per escrit els informes tècnics dels informes que avalaven el desescalament de les diferents comunitats autònomes.

Carles Mulet: “Queremos salir de esta y superar la crisis de manera prudente, pero no queremos pagar por otros y exigimos credibilidad”

El senador recuerda las consecuencias de mantener el sector turístico y servicios bloqueado en unas semanas clave y reclama transparencia y rigor en las próximas fases

València, 11 de mayo de 2020

El senador de Compromís, Carles Mulet, ha reclamado hoy al Gobierno central que se esfuerce en demostrar rigor y transpirar credibilidad en la superación de la crisis “pues la ciudadanía está harta de inconcreciones y erráticos criterios políticos que han llevado a la frustración de la ciudadanía, al no superar buena parte del territorio valenciano el cambio de fase”.

Para Mulet “en cuestiones como estas, con impactos económicos enormes, se requiere una pulcritud y criterios técnicos exquisitos y hay que repeler otros de tipo político que se hayan podido dar, pues la triste realidad es que el sector servicios valenciano está en la cuneta mientras otros están ya trabajando al igual que buena parte de la economía y sector laboral”.

El senador ha recordado cómo la autonomía valenciana ha sido, recientemente y una vez más, la perjudicada por el reparto de fondos para la Covid-19 por criterios “políticos” y aquí “nadie se ha disculpado todavía ni corregido la situación”, ha insistido. Mulet ha pedido “salir de esta crisis de forma prudente y transparente, ya que no queremos pagar por otros, por lo que los ciudadanos tan solo exigimos claridad y confianza para afrontar los cambios de fases”. 

El portavoz de Compromís en el Senado recuerda que “no caben ni irresponsabilidades ni tacticismos en esta crisis” y que “el turismo, si no viene aquí, se irá a otros destinos y la economía se verá resentida y una pérdida de confianza de la ciudadanía a estas alturas puede ser letal”.