El portaveu de Compromís en el Senat, Carles Mulet, ha exigit avui al Partit Popular que expulse de manera fulminant al portaveu del seu partit a Càlig que ha desitjat literalment l’assassinat del joves d’Arran.

Oscar Robles (Oscar Collell en la xarxa social de Facebook) sol ultrapassar totes les línies roges de respecte als seus adversaris polítics, però ahir directament va desitjar als Joves d’Arran del Sénia, “que en una miqueta sort seguiran el camí de Guillem Agulló”.

Precisament Guillem Agulló ha estat rememorat estos dies per ser el dia 11 d’abril el 27é aniversari del seu assassinat per una ganivetada d’un grup nazi. Per a Mulet, este tipus d’afirmacions despietades demostren la baixesa moral del personatge, de desitjar-li a qualsevol adversari polític l’assassinat afirmacions que segurament, poden ser tipificades com un delicte d’odi amb totes les lletres.

Per a Mulet, el cessament d’aquest personatge per part del PP ha de ser “immediat”. “En el debat polític”, ha dit, “per molt contraposades que estiguen les postures polítiques, tot és acceptable, però desitjar-li la mort i assassinat a ningú, és directament delictiu. Si el PP no l’expulsa immediatament demostra que comparteix aquest tipus de comportaments i els empara i es fan, necessàriament, còmplices. Els conservadors es solen posar exquisits davant qualsevol crítica política però permeten en les seues files comportaments com aquests”.