Dins de la visita als municipis amb menys densitat de població i risc seriós de desaparició, el senador de Compromís, Carles Mulet, ha iniciat un canal de youtube per a donar veu als vertaders protagonistes “ aquests mesos de dissolució de les Corts els hem dedicats a visitar col·lectius, grans ciutats ( Torrevieja, Alcoi, València, Xirivella, Pedreguer Monòver, Villena, Vinaròs…etc) per a recollir les seues peticions i preparar l’agenda de cara a la nova legislatura, però especialment hem dedicat temps als xicotets municipis que mai són notícia, i a poc a poc el format hem anat adaptant-lo, donant veu a la gent que viu el dia a dia d’aquests xicotets municipis, no hem anat a parlar, hem anat a escoltar, al fet que ens compten les seues vivències i les seues problemàtiques, perquè reiterem que la millor manera per a solucionar els problemes és fer-los visibles.
Durant els pròxims dies en el canal de youtube  bit.ly/2PzRr0u
s’aniran penjant vídeos de diversos xicotets municipis de les comarques valencianes, amb el format on el senador de Compromís es converteix en entrevistador i no protagonista, com ocorre amb el vídeo de Vistabella llançat ahir, i que ja acumula diversos centenars de reproduccions. “ els polítics hem de començar a parlar menys, escoltar més, i solucionar més”
Vídeos de xicotets municipis penjats durant els últims dies
Vídeos de pequeños municipios colgados durante los últimos días
Vistabella: www.youtube.com/watch?v=i8VJld1EUPg&t=221s
Puebla de Arenoso youtu.be/MIbDDWsZbC0
Herbers  youtu.be/KqP1reWW8w0
Benillup www.youtube.com/watch?v=PaLs-gNUc7Q
El Palmar www.youtube.com/watch?v=8hBmvBTezpA&t=6s
Faura www.youtube.com/watch?v=2yNDA-0vIMM
Daya Vieja www.youtube.com/watch?v=opyrBsmvh4A
Argelita www.youtube.com/watch?v=goPKrg9p2fg&t=3s

Mulet estrena canal de youtube para dar voz a los ayuntamientos con riesgo de despoblación.

Dentro de la visita a los municipios con menos densidad de población y riesgo serio de desaparición, el senador de Compromís, Carles Mulet, ha iniciado un canal de youtube para dar voz a los verdaderos protagonistas “ estos meses de disolución de las Cortes los hemos dedicado a visitar colectivos, grandes ciudades ( Torrevieja, Alcoi, València, Xirivella, Pedreguer Monòver, Villena, Vinaròs…etc) para recoger sus peticiones y preparar la agenda de cara a la nueva legislatura, pero especialmente hemos dedicado tiempo a los pequeños municipios que nunca son noticia, y poco a poco el formato hemos ido adaptándolo, dando voz a la gente que vive el día a día de estos pequeños municipios, no hemos ido a hablar, hemos ido a escuchar, a que nos cuenten sus vivencias y sus problemáticas, porqué reiteramos que la mejor manera para solucionar los problemas es hacerlos visibles.
Durante los próximos días en el canal de youtube bit.ly/2PzRr0u se irán colgando vídeos de diversos pequeños municipios de las comarcas valencianas, con el formato donde el senador de Compromís se convierte en entrevistador y no protagonista, como ocurre con el video de Vistabella lanzado ayer, y que ya acumula varios centenares de reproducciones. “ los políticos hemos de empezar a hablar menos, escuchar más, y solucionar más”
Vistabella: www.youtube.com/watch?v=i8VJld1EUPg&t=221s
Puebla de Arenoso youtu.be/MIbDDWsZbC0
Herbers  youtu.be/KqP1reWW8w0
Benillup www.youtube.com/watch?v=PaLs-gNUc7Q
El Palmar www.youtube.com/watch?v=8hBmvBTezpA&t=6s
Faura www.youtube.com/watch?v=2yNDA-0vIMM
Daya Vieja www.youtube.com/watch?v=opyrBsmvh4A
Argelita www.youtube.com/watch?v=goPKrg9p2fg&t=3s