El PP rebutja la proposta de Jordi Navarrete d’analitzar l’impacte de caça i tauromàquia

Compromís defensa al Senat no dedicar fons públics als toros, la condemna del furtivisme i el maltractament animal (d’espècies i gossos de caça) i canvis normatius per defensar l’amenaces als agents mediambientals i de l’autoritat

Madrid, 6 de febrer de 2019
El PP al Senat ha rebutjat les esmenes de Compromís a moció de encesa defensa de la caça i els bous del PP, que reclamaven estudis i informes científics davant afirmacions com que la tauromàquia genera gairebé 200.000 llocs de treball al nostre país o la caça com a ferramenta imprescindible per a la conservació de la biodiversitat.

El senador Jordi Navarreteha proposat mesures en positiu, des de posicionaments rigorosos “de denúncia dels qui torturen preses de manera irracional o maten els seus gossos, dels furtius, d’absència de despesa de diners públics en aquesta afició i de suport a la ramaderia i als propietaris forestals, a la biodiversitat que defensen organismes dins de la Xarxa de Governs Locals + Biodiversitat a l’empara de la FEMP, però bous i caça no poden ser el remei del medi rural ni un sector en el qual proliferen males pràctiques en el medi rural”.

D’altra banda la coalició ha insistit en la necessitat de protegir els menors i eliminar de la graella de TVE o com a mínim reprogramar en una altra franja horària l’espai Tendido Cero, ampliar durant el cap de setmana l’horari de protecció infantil i l’emissió en el seu lloc de continguts educatius, culturals o educatius.


El PP rechaza la propuesta de Jordi Navarrete de analizar el impacto de caza y tauromaquia

Compromís defiende en el Senado no dedicar fondos públicos a los toros, la condena del furtivismo y el maltrato animal (de especies y perros de caza) y cambios normativos para defender la amenazas a los agentes medioambientales y de la autoridad

Madrid, 6 de febrero de 2019
El PP en el Senado ha rechazado las enmiendas de Compromís a moción de encendida defensa de la caza y los toros del PP, que reclamaban estudios e informes científicos ante afirmaciones como que la tauromaquia genera casi 200.000 empleos en nuestro país o la caza como herramienta imprescindible para la conservación de la biodiversidad.

El senador Jordi Navarrete ha propuesto medidas en positivo, desde posicionamientos rigurosos “de denuncia de quienes torturan presas de forma irracional o matan a sus perros, de los furtivos, de ausencia de gasto de dinero público en esta afición y de apoyo a la ganadería y a los propietarios forestales, a la biodiversidad que defienden organismos dentro de la Red de Gobiernos Locales +Biodiversidad al amparo de la FEMP, pero toros y caza no pueden ser el remedio del medio rural ni un sector en el que proliferen malas prácticas en el medio rural”.

Por otro lado la coalición ha insistido en la necesidad de proteger a los menores y eliminar de la parrilla de TVE o como mínimo reprogramar en otra franja horaria el espacio Tendido Cero, ampliar durante el fin de semana el horario de protección infantily la emisión en su lugar de contenidos educativos, culturales o educativos.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *