Compromís reclama la dimissió immediata de la senadora Esther Muñoz (PP) per titllar d’’ossos’ a les víctimes del franquisme

El portaveu de la coalició, Carles Mulet, es pregunta hui si el PP no té més discurs que el d’insultar i enfrontar a la societat amb temes com Catalunya, bous, Veneçuela i la caça

Madrid, 6 de febrer de 2019

El portaveu de Compromís al Senat, Carles Mulet, ha reclamat hui durant les seues intervencions la dimissió de la senadora del PP Esther Muñoz, que ahir va ridiculitzar la dignitat de les víctimes del franquisme i els seus familiars i a la legislació en matèria de memòria històrica. “Si no es vol marxar que la cessen“, ha indicat, alhora que ha criticat “la corrupció de l’ànima” existent entre els populars, als qui ha responsabilitzat “d’enfrontar a territoris i persones” amb les seues mocions sobre Veneçuela, Catalunya, la caça i els bous.

Per a Mulet “hi ha problemes molt greus com per estar debatent dels grans èxitsdel Senat” i els ha retret ser “uns pesats“.

Compromís reclama la dimisión inmediata de la senadora Esther Muñoz (PP) por tildar de ‘huesos’ a las víctimas del franquismo

El portavoz de la coalición, Carles Mulet, se pregunta hoy si el PP no tiene más discurso que el de insultar y enfrentar a la sociedad con temas como Cataluña, toros, Venezuela y la caza

Madrid, 6 de febrero de 2019

El portavoz de Compromís en el Senado, Carles Mulet, ha reclamado hoy durante sus intervenciones la dimisión de la senadora del PP Esther Muñoz, que ayer ridiculizó la dignidad de las víctimas del franquismo y sus familiares y a la legislación en materia de memoria histórica. “Si no se quiere marchar que la cesen”, ha indicado, a la vez que ha criticado “la corrupción del alma” existente entre los populares, a quienes ha responsabilizado de “enfrentar a territorios y personas” con sus mociones sobre Venezuela, Cataluña, la caza y los toros.

Para Mulet “hay problemas muy graves como para estar debatiendo de los grandes éxitosdel Senado” y les ha reprochado ser “unos cansinos”.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *