El Govern respon a Compromís que no farà res amb l’escandalós viatge del marit de Cospedal al Elcano

Carles Mulet pregunta de nou si és costum que el Govern faça creu i ratlla a cada canvi polític amb les malifetes dels seus antecessors

Madrid, 21 setembre 2018

El portaveu de Compromís al Senat, Carles Mulet, ha criticat hui que l’actual Govern evite respondre sobre l’escandalós viatge del marit de Maria Teresa de Cospedal, l’empresari Ignacio López del Hierro, a bord de l’embarcació de l’armada Juan Sebastián Elcano en el viatge del 90 aniversari entre el nord d’Espanya i Cadis i que va aixecar un enrenou monumental.

En una resposta a la demanda del senador valencià per conèixer la petició que va realitzar el marit de la ministra, l’actual Govern “opta per ocultar els fets” i assenyala que “mitjançant el Reial Decret 352/2018, d’1 de juny, es va disposar el cessament de la senyora María Dolores de Cospedal García, com a ministra de Defensa, per tant no cal resposta de l’actual Govern sobre aquesta qüestió“.

Per a Mulet “és molt greu que en casos d’embarcament oberts a qualsevol ciutadà que, com a requisit imprescindible, haja de sol·licitar-ho mitjançant carta, correu electrònic o altre mitjà dirigit a l’Armada, s’oculte si es va tractar o no d’un embarcament d’acord amb el procés de selecció o si va existir algun tracte de favor per ser el cònjuge de la diputada popular i més greu encara que es tapen les vergonyes pel fet d’haver-hi un canvi de gestors dins de la mateixa legislatura, com si l’administració desaparegués i s’acabaren les responsabilitats“.

El senador ha preguntat de nou al Govern si és costum eludir contestar preguntes sobre l’actuació del Govern emparant-se en que un o altre titular va ser cessat setmanes abans “situació totalment irracional i incomprensible en una institució que no s’extingeix cada quatre anys“.

cospedal r armada armada r

El Gobierno responde a Compromís que no hará nada con el escandaloso viaje del marido de Cospedal en el Elcano

Carles Mulet pregunta de nuevo si es costumbre que el Gobierno haga borrón y cuenta nueva a cada cambio político con las fechorías de sus antecesores

Madrid, 21 de septiembre de 2018

El portavoz de Compromís en el Senado, Carles Mulet, ha criticado hoy que el actual Gobierno evite responder sobre el escandaloso viaje del marido de María Teresa de Cospedal, el empresario Ignacio López del Hierro, a bordo del buque de la armada Juan Sebastián Elcano en el viaje del 90 aniversario entre el norte de España y Cádiz y que levantó un revuelo monumental.

En una respuesta a la demanda del senador valenciano para conocer la petición que realizó el marido de la ministra, el actual Gobierno “opta por ocultar los hechos” y señala que “mediante el Real Decreto 352/2018, de 1 de junio, se dispuso el cese de Doña María Dolores de Cospedal García, como Ministra de Defensa, por lo tanto no cabe respuesta del actual Gobierno al respecto”.

Para Mulet “es muy grave que en casos de embarque abiertos a cualquier ciudadano que, como requisito imprescindible, deba solicitarlo mediante carta, correo electrónico u otro medio dirigido a la Armada, se oculte si se trató o no de un embarque conforme al proceso de selección o si existió algún trato de favor por ser el cónyuge de la diputada popular y más grave todavía que se tapen las vergüenzas por el hecho de haber un cambio de gestores dentro de la misma legislatura, como si la administración desapareciera y se acabaran las responsabilidades”.

El senador ha preguntado de nuevo al Gobierno si es costumbre eludir contestar preguntas sobre la actuación del Gobierno amparándose en que uno u otro titular fue cesado semanas antes “situación totalmente irracional e incomprensible en una institución que no se extingue cada cuatro años”.

Descarrega en PDFDescarrega en PDFDescarrega en PDF
Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *