Mulet: “El PP convertirà de nou el Senat en un ‘paripé’ per amagar els seus casos de finançament il·legal i corrupció”

El PP cita Mireia Mollà i Mónica Oltra en comptes de citar els responsables de les finances de la coalició

Madrid, 5 de març de 2018

Els senadors de Compromís han mostrat la seua indignació davant la citació a Mireia Mollà i Mónica Oltra per acudir a les compareixences de la comissió d’investigació de finançament dels partits polítics. Jordi Navarrete i Carles Mulet han manifestat estar sorpresos pel fet que “en comptes de citar els responsables de les finances del partit se cite a dos càrrecs molt concrets, totes dos denunciants dels casos de corrupció que acorralen el PP, el que els deixa en evidencia, ja que semblen voler més molestar al rival polític que investigar realment en els comptes de Compromís, que té uns comptes clars i auditats“, han assenyalat.

El senador territorial, Carles Mulet, que intervindrà en la comissió d’investigació ha titllat de “sense sentit” la compareixença de totes dues a la comissió. “El PP busca que aquesta comissió siga un paperot per amagar que ells s’han finançat il·legalment com es constata setmana rere setmana amb les declaracions d’exalts càrrecs d’aquesta formació i els seus entramats. En Compromís el finançament és ben clar i transparent i ve de les aportacions dels seus militants, dels seus càrrecs i dels fons públics que rep en funció dels resultats electorals“, ha indicat.

No pot dir el mateix el PP“, ha afegit el portaveu de Compromís al Senat “que està sent investigat per la Justícia per la seua vinculació amb la corrupció i per això volen fer creure que tots són iguals i tracten de desviar l’atenció d’allò essencial, que és la intolerable situació de podridura moral que mina aquesta formació política que hauria d’estar inhabilitada“.

Per a Compromís “no és el mateix q et cite el jutge a declarar que que ho faça el partit més corrupte d’occident, que utilitza la majoria irreal que ostenta al Senat“.

Mulet: “El PP convertirá de nuevo el Senado en un ‘paripé’ para ocultar sus casos de financiación ilegal y corrupción”

El PP cita a Mireia Mollà y Mónica Oltra en vez de citar a los responsables de las finanzas de la coalición

Madrid, 5 de marzo de 2018

Los senadores de Compromís han mostrado su indignación ante la citación a Mireia Mollà y Mónica Oltra para acudir a las comparecencias de la comisión de investigación de financiación de los partidos políticos. Jordi Navarrete y Carles Mulet han manifestado estar sorprendidos por el hecho que “en vez de citar a los responsables de las finanzas del partido se cite a dos cargos muy concretos, ambos azotes de los casos de corrupción que acorralan al PP, lo que les deja en evidencia ya que parecen querer más molestar al rival político que investigar realmente en las cuentas de Compromís, que tiene unas cuentas claras y auditadas”, han señalado.

El senador territorial, Carles Mulet, que intervendrá en la comisión de investigación ha tildado de “sinsentido” la comparecencia de ambas en la comisión “El PP busca que esa comisión sea un paripé para esconder que ellos se han financiado ilegalmente como se constata semana tras semana con las declaraciones de exaltos cargos de esta formación y sus entramados. En Compromís la financiación es bien clara y transparente y viene de las aportaciones de sus militantes, de sus cargos y de los fondos públicos que recibe en función de los resultados electorales”, ha indicado.

No puede decir lo mismo el PP”, ha añadido el portavoz de Compromís en el Senado “que está siendo investigado por la Justicia por su vinculación con la corrupción y por eso quieren hacer creer que todos son iguales y tratan de desviar la atención de lo esencial, que es la intolerable situación de podredumbre moral que mina a esa formación política que debería estar inhabilitada”.

Para Compromís “no es lo mismo q te cite el juez a declarar q lo haga el partido más corrupto de occidente, que utiliza la mayoría irreal que ostenta en el Senado”.

 

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *