Compromís reclama un gran pacte per regenerar la política a l’Estat davant de la radicalització i corrupció del PP

El senador Carles Mulet considera que “Rajoy no pot ser part de la solució” ja que “han optat per la bronca i la radicalització

Madrid, 30 d’octubre de 2017

El senador territorial i portaveu de Compromís, Carles Mulet, ha reclamat aquest matí a les diferents veus progressistes, obertes, procedents de l’Espanya plural “que existeix, encara que no és oficial i està oculta pel discurs autoritzat” un gran pacte perquè “aquest país puga ser governat d’una manera més tolerant, respectuosa, amb una visió territorial renovadora i aglutinadora i que permeta que el país isca reforçat d’aquesta crisi territorial en què ens trobem per l’esgotament del model de 1978“.

Per al senador “el manteniment en aquest conflicte de figures com Rajoy, Sáenz de Santamaría, Zoido i altres no servirà per aclarir res, sinó per seguir crispant a la societat, ja que només els interessa conduir la situació cap als extremismes, el que impedirà parlar de política i trobar solucions, ja que només sembla interessar-los la bronca i la repressió i en aquesta crisi territorial cal mà esquerra, diàleg i reformes, cosa que no entra en el seu vocabulari genètic ni manera de pensar“. El senador ha posat com exemple de bona gestió, diàleg i enteses al Govern del Botànic, que està governant amb responsabilitat i diligència el País Valencià.

El senador de Compromís ha lamentat que “el debat identitari d’aquests i dels propers mesos, estiga impedint parlar de pressupostos generals, de lleis que millorarien la vida de les persones i estiga arrossegant cap a la dreta ideològica a formacions suposadament progressistes, arribant a eclipsar les necessitats reals de les persones“. Així Mulet ha apostat per “una alternativa de Govern, davant l’immobilisme del PP i la seua pinça amb Ciutadans perquè res canvie, encara que siga a força de repressió o d’acabar amb autonomies i tornar a la vella Espanya i a l’uniformitat, passant per damunt del que els moleste“.

Així el senador valencià ha demanat “que canvien les persones i també les idees farcides de corrupció que estan al capdavant del Govern per parlar sense embuts d’un model territorial on tothom encaixe, on ningú se senta maltractat i vulga continuar-hi per convicció, no per la força de les porres o les cadenes“.

En aquests moments on s’han produït excessos per les dues parts“, ha dit Mulet, “és el moment d’estar a l’altura de les circumstàncies i afrontar el futur amb optimisme i, ja que al Congrés hi ha una altra alternativa, és el moment d’avançar-hi i oferir les solucions que volem els demòcrates, els que ens creiem el diàleg i veiem factible un altre Estat millor, més plural i just”.

Compromís reclama un gran pacto para regenerar la política en el Estado frente a la radicalización y corrupción del PP

El senador Carles Mulet considera que “Rajoy no puede ser parte de la solución” ya que “han optado por la bronca y la radicalización

Madrid, 30 de octubre de 2017

El senador territorial y portavoz de Compromís, Carles Mulet, ha reclamado esta mañana a las diferentes voces progresistas, abiertas, procedentes de la España plural “que existe, aunque no es oficial y está oculta por el discurso autorizado” un gran pacto para que “este país pueda ser gobernado de una forma más tolerante, respetuosa, con una visión territorial renovadora y aglutinadora y que permita que el país salga reforzado de esta crisis territorial en la que nos hallamos por el agotamiento del modelo de 1978”.

Para el senador “el mantenimiento en este conflicto de figuras como Rajoy, Sáenz de Santamaría, Zoido y demás no va a servir para aclarar nada, sino para seguir crispando a la sociedad, ya que solo les interesa conducir la situación hacia los extremismos, lo que impedirá hablar de política y hallar soluciones, ya que solo parece interesarles la bronca y la represión y en esta crisis territorial es necesario mano izquierda, diálogo y reformas, algo que no entra en su vocabulario genético ni forma de pensar”. El senador ha puesto como ejemplo de buena gestión, diálogo y entendimientos al Govern del Botànic, que está gobernando con responsabilidad y diligencia el País Valenciano.

El senador de Compromís ha lamentado que “el debate identitario de estos y de los próximos meses, esté impidiendo hablar de presupuestos generales, de leyes que mejorarían la vida de las personas y esté arrastrando hacia la derecha ideológica a formaciones supuestamente progresistas, llegando a eclipsar las necesidades reales de las personas”. Así Mulet ha apostado por “una alternativa de Gobierno, frente al inmovilismo del PP y su pinza con Ciudadanos para que nada cambie, aunque sea a base de represión o de acabar con autonomías y volver a la vieja España y a la uniformidad, pasando por encima de lo que les moleste”.

Así el senador valenciano ha pedido “que cambien las personas y también las ideas rellenas de corrupción que están al frente del Gobierno para hablar sin tapujos de un modelo territorial donde todo el mundo encaje, donde nadie se sienta maltratado y quiera seguir en él por convicción, no por la fuerza de las porras o las cadenas”.

En estos momentos donde se han producido excesos por ambas partes”, ha dicho Mulet, “es el momento de estar a la altura de las circunstancias y afrontar el futuro con optimismo y, ya que en el Congreso existe otra alternativa, es el momento de avanzar en ella y ofrecer las soluciones que queremos los demócratas, quienes nos creemos el diálogo y vemos factible otro Estado mejor, más plural y justo”.

 

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *