Compromís demana la dimissió d’Alberto Fabra per desviar fons públics a protegir els càrrecs del PP imputats per la Justícia 

El senador de Compromís Carles Mulet assenyala que “una possible malversació en minutes d’advocats és una corrupció d’ordre superior”

El senador territorial de Compromís, Carles Mulet ha demanat la “dimissió imminent” del senador territorial del PP designat per les Corts Valencianes, Alberto Fabra, per desviar diners públics per pagar la defensa dels imputats (ara investigats) del PP a les Corts Valencianes arran del Cas Gürtel.

Per Mulet “parlem d’una possible malversació de fons públics en minutes d’advocats per a la defensa de persones que no van actuar correctament, pervertint presumptament les normes electorals i la contractació administrativa de la que es beneficiava tota l’estructura del PP, el que ens pareix una corrupció d’ordre superior”, pel que ha demanat a Fabra “un poc de memòria, ja que una persona que signa pagaments en minutes d’advocats per 40.000 euros alguna cosa ha de recordar. No ens val que diga que no recorda res”.        

Per a Compromís al Senat les subvencions als grups no són per pagar defenses de presumptes implicats, ni els diners públics per estar presents en la instrucció que dirigia el Tribunal Superior de Justícia Valencià amb persones afectades com Ricardo Costa, Yolanda García o David Serra, “rèmores del passat més fosc del PP valencià” per un presumpte finançament irregular del PP. Segons Mulet “Fabra ja s’hauria d’haver aprés la lliçó i la línia roja d’ètica que ell mateix va traçar, de manera que considerem incompatible que desviara fons públics per protegir els que deia que havien d’apartar-se de la vida pública i el seu càrrec de representant dels valencians”.

Per a Compromís al Senat, la forma d’actuar de Fabra segueix sent tan fosca com ho va ser la dels seus predecessors al front de la Presidència, ja que ell mateix va autoritzar la compra de ampolles de whisky, conyac, ginebra, nyores, arreglo cocido i viandes d’embotit ibèric, a més de comptar amb un cuiner particular en nòmina.

Compromís pide la dimisión de Alberto Fabra por desviar fondos públicos a proteger los cargos del PP imputados

El senador de Compromís, Carles Mulet, señala que “una posible malversación en minutas de abogados es una corrupción de orden superior

Madrid, 27 de enero de 2017

El senador territorial de Compromís, Carles Mulet ha pedido la “dimisión inminente” del senador territorial del PP designado por las Cortes Valencianas, Alberto Fabra, para desviar dinero público para pagar la defensa de los imputados (ahora investigados) del PP en las Cortes Valencianas raíz del Caso Gürtel.

Para Mulet “hablamos de una posible malversación de fondos públicos en minutas de abogados para la defensa de personas que no actuaron correctamente, pervirtiendo presuntamente las normas electorales y la contratación administrativa de la que se beneficiaba toda la estructura del PP, lo que nos parece una corrupción de orden superior“, por lo que ha pedido a Fabra “un poco de memoria, ya que una persona que firma pagos en minutas de abogados por 40.000 euros algo tiene que recordar. No nos vale que diga que no recuerda nada“.

Para Compromís en el Senado las subvenciones a los grupos no son para pagar defensas de presuntos implicados, ni el dinero público para estar presentes en la instrucción que dirigía el Tribunal Superior de Justicia Valenciano con personas afectadas como Ricardo Costa, Yolanda García o David Serra, “rémoras del pasado más oscuro del PP valenciano” por una presunta financiación irregular del PP.

Según Mulet “Fabra ya debería haber aprendido la lección y la línea roja de ética que él mismo trazó, por lo que consideramos incompatible que desviara fondos públicos para proteger a los que decía que debían apartarse de la vida pública, y su cargo de representante de los valencianos“.

Para Compromís en el Senado, la forma de actuar de Fabra sigue siendo tan oscura como lo fue la de sus predecesores al frente de la Presidencia, ya que él mismo autorizó la compra de botellas de whisky, coñac, ginebra, ñoras, arreglo cocido y viandas de embutido ibérico, además de contar con un cocinero particular en nómina.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *