El senador Carles Mulet va interpel·lar al nou Executiu pels horaris i la discriminació actual i confia millore la comunicació de manera notable en les pròximes setmanes

Madrid, 24 de juliol de 2021

El Govern ha evitat en la seua resposta a les preguntes del portaveu de Compromís al Senat Carles Muletsobre el servei ferroviari amb el Maestrat, comprometre’s a posar una data per a la recuperació de les freqüències desaparegudes amb la pandèmia. “Aquesta vegada han anat més lluny en les seues funcions i contesten de manera nefasta referint-se a un únic tren Intercity que, asseguren, funciona amb la mateixa freqüència que tenia amb anterioritat a la pandèmia en el període estival i focalitzen la seua resposta únicament en el municipi de Vinaròs, quan els parlàvem de reestructurar horaris, reobrir estacions i baixadors avui tancats com Cabanes o Santa Magdalena o conèixer les causes pels quals els veïns del nord són pitjor tractats”, recorda Mulet.

El senador lamenta la falta de responsabilitat del Govern en matèria de transport. “Ja van ser molt irresponsables reduint les freqüències quan en tota Europa es doblaven per a reduir l’ocupació mitjana dels trens i ara segueixen igual. Mentre es continua demanant distància i responsabilitat, ells mantenen tot el contrari. Damunt preguntem pels Serveis d’Obligació Pública i ens contesten per la Larga Distància, semblen portar una empanada important i no entenen els problemes de la gent”, retrau.Per a Compromís “l’èxit de relacions com Vinaròs-Castelló-València és que siguen útils a la gent dels pobles, als estudiants, al turisme, a qui va de compres o a l’Hospital o vol desplaçar-se d’una forma més segura i sostenible”, que censura la falta de implicació del Govern amb aquestes premisses i la mala qualitat de les respostes a preguntes ben clares, el que es repeteix des dels últims anys de Govern del PP.