Jordi Navarrete, amb més de 4.000 iniciatives multiplica l’activitat de la resta de representants per Castelló junts

Castelló 12 de març de 2019

El senador per Castelló de Compromís, Jordi Navarrete, amb unes 4.000 iniciatives, entre preguntes, informes, mocions en comissió i intervencions en Projectes de Llei ha estat el més actiu per aquest circumscripció en la legislatura que ara s’acaba.

Entre aquestes, destaca la unanimitat per al reconeixement del caràcter consuetudinari del Jutjat Privatiu d’Aigües d’Orihuela i del Tribunal del Rotllet de l’Horta d’Aldaia, la seua lluita contra el projecte Castor, liderant inicialment la creació d’una Comissió d’Investigació que va boicotejar el PP en solitari, reclamant documents que han estat ocultats per les últimes administracions o reclamant la digitalització de la ràdio a Espanya, també frustrada per la majoria antiquada i analògica del PP, que prefereix altres models del passat.

També la decisiva intervenció del senador castellonenc amb una moció per portar trens de rodalies al Maestrat va posar en evidència un PP que no tenia la més mínima intenció de crear una xarxa de trens de rodalies entre Castelló -Vinaròs i Tortosa ni un nucli de Rodalies i que va arribar a demanar a la Generalitat que ho pagara quan no és així en altres autonomies. Navarrete va reclamar la millora dels serveis de DNI al Maestrat, de la seguretat en els ponts de l’AP-7 i d’actuacions de neteja en rius, barrancs i la canalització de conques conflictives com el Vaca o la Rambla de Cervera.

Entre Navarrete i el senador territorial, Carles Mulet, van registrar més de 700 esmenes als pressupostos generals de l’Estat d’aquests anys i els seus respectius vetos, incorporant també esmenes de la Chunta, Partit Castellà, Més per Mallorca, Coalició Caballas, UPL, o el col·lectiu Ciutadans del Regne de Lleó entre d’altres.

SENADORES POR CASTELLÓ – XII LEGISLATURA

Jordi Navarrete finaliza la legislatura con notables cifras de iniciativas frente a los senadores castellonenses de los populares

Jordi Navarrete, con más de 4.000 iniciativas multiplica la actividad del resto de representantes por Castelló juntos

Castelló, 12 de marzo de 2019

El senador por Castelló de Compromís, Jordi Navarrete, con unas 4.000 iniciativas, entre preguntas, informes, mociones en comisión e intervenciones en Proyectos de Ley ha sido el más activo por este circunscripción en la legislatura que ahora acaba.

Entre éstas, destaca la unanimidad para el reconocimiento del carácter consuetudinario del Juzgado Privativo de Aguas de Orihuela y del Tribunal del Rotllet de l’Horta d’Aldaia, su lucha contra el proyecto Castor, liderando inicialmente la creación de una Comisión de Investigación que boicoteó el PP en solitario, reclamando documentos que han sido ocultados por las últimas administraciones o reclamando la digitalización de la radio en España, también frustrada por la mayoría anticuada y analógica del PP, que prefiere otros modelos del pasado.

También la decisiva intervención del senador castellonense con una moción para llevar trenes de cercanías al Maestrat puso en evidencia a un PP que no tenía la más mínima intención de crear una red de trenes de cercanías entre Castelló -Vinaròs y Tortosa ni un núcleo de Cercanías y que llegó a pedir a la Generalitat que lo pagara cuando no es así en otras autonomías. Navarrete reclamó la mejora de los servicios de DNI en el Maestrat, de la seguridad en los puentes de la AP-7 y de actuaciones de limpieza en ríos, barrancos y la canalización de cuencas conflictivas como el Vaca o la Rambla de Cervera.

Entre Navarrete y el senador territorial, Carles Mulet, registraron más de 700 enmiendas a los Presupuestos Generales del Estado de estos años y sus respectivos vetos, incorporando también enmiendas de la Chunta, Partido Castellano, Més per Mallorca, Coalición Caballas, UPL, o el Colectivo Ciudadanos del Reino de León entre otros.