Gobierno aporta a Compromís nova remesa de carrers franquistes que es mantenen en l’INE en tota Espanya

en aquest enllaç pots veure aquells municipis on gràcies a Compromís s’ha acordat retirar els símbols franquistes

Per una Llei de Memòria Democràtica


​malgrat açò, existeixen centenars de municipis que han canviat els seus carrers per acords municipals, però no ho han comunicat a l’Institut Nacional d’Estadística o a Cadastre, i continuen apareixent en la​ correspondència.

Compromís des del Senat continua amb la seua campanya, adjuntem el PDF adjunt, el PDF primera remesa és de maig i s’ha aconseguit ja el canvi de molts d’aquests casos, els altres, són les última respostes del Govern on evidencia la pervivència de bona part d’aquests carrersprimera remesa

herrero tejedor carlos pinilla division azul salas pombo general arbanzuza muñoz grande general davil general asensio g gallarza fdz ladreda g noblejas general orgar heroes alcazar c cortés martin alonso comandante zorita fanjul estanislao gomez general dávila caudillo general aranda

Descarrega en PDFDescarrega en PDFDescarrega en PDFDescarrega en PDF
Arxivat en: Blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *