Compromís demana la dimissió d’Alberto Fabra per haver quedat provat que la trama Gürtel va finançar la seua campanya

La sentència corrobora que la seva campanya si es va pagar amb diner negre i, per tant, robat

Madrid, 13 de juny de 2018

El portaveu de Compromís al Senat, Carles Mulet, ha reclamat la dimissió del senador Alberto Fabra (PP) després d’haver quedat constatat que la seua campanya a l’alcaldia de Castelló i a la Generalitat Valenciana es va finançar al llarg dels anys 2007 i 2008 amb treballs encarregats pels populars a l’empresa Orange Market.

Fabra va negar haver contractat amb Orange Market ni haver maniobrat perquè cap empresari li pagués part de la seua campanya electoral, tot i que la Sentència de la Gürtel constata pagaments fora del circuit legal de diners i que no es van comptabilitzar, per import de 508.051,40 € a 2007 i 918.012,44 € en 2008.

Per a Mulet “Alberto Fabra no pot seguir mentint més, negant les contundents afirmacions de Ricardo Costa o Pablo Crespo sobre el finançament irregular del PP i d’empreses castellonencs sobre pagaments a la campanya electoral d’aquesta formació” manifestant en els Corts Valencianes que “eren falsedats” i eludint les seues responsabilitats “fent-se la infanta, com si no sabés res, tot i ser el màxim dirigent local, de manera que havia d’estar al corrent de tot“.

Per a Mulet “Fabra forma part d’aquest PP corrupte, que es va envoltar de trames i lladres que es finançaven a força de mossegades, de sobresous i sobres i la pràctica de aprofitar-se de la corrupció en benefici del partit que ha de extingir-per tornar a l’honradesa“, pel que ha assenyalat “no li queda una altra que apartar-se de la política, ja que els actes per al seu accés als càrrecs que ha ostentat en els últims anys han estat nodrits de fons il·legítims, irregulars i contravenint la LOREG“, ha afegit.

L’exalcalde de Castelló i expresident de la Generalitat forma part, al costat de personatges de la talla d’Isabel Bonig, Ricardo Costa i Víctor Campos, d’una generació de polítics que van fer carrera i política a l’ombra de Carlos Fabra, de qui van heretar fosques formes de fer política que, lamentablement, van eixint a la llum pública per a la vergonya de tots i perjudicant la imatge del poble valencià.

Compromís pide la dimisión de Alberto Fabra por haber quedado probado que la trama Gürtel financió su campaña

La sentencia corrobora que su campaña sí se pagó con dinero negro y, por lo tanto, robado

Madrid, 13 de junio de 2018

El portavoz de Compromís en el Senado, Carles Mulet, ha reclamado la dimisión del senador Alberto Fabra (PP) tras haber quedado constatado que su campaña a la alcaldía de Castelló y a la Generalitat Valenciana se financió a lo largo de los años 2007 y 2008 con trabajos encargados por los populares a la empresa Orange Market.

Fabra negó haber contratado con Orange Market ni haber maniobrado para que ningún empresario le pagara parte de su campaña electoral, aunque la Sentencia de la Gürtel constata pagos fuera del circuito legal de dinero y que no se contabilizaron, por importe de 508.051,40 € en 2007 y 918.012,44 € en 2008.

Para Mulet “Alberto Fabra no puede seguir mintiendo más, negando las contundentes afirmaciones de Ricardo Costa o Pablo Crespo sobre la financiación irregular del PP y de empresas castellonenses sobre pagos a la campaña electoral de esta formación” manifestando en les Corts Valencianes que “eran falsedades” y eludiendo sus responsabilidades “haciéndose la infanta, como si no supiera nada, a pesar de ser el máximo dirigente local, por lo que tenía que estar al tanto de todo”.

Para Mulet “Fabra forma parte de ese PP corrupto, que se rodeó de tramas y ladrones que se financiaban a base de mordidas, de sobresueldos y sobres y la práctica de aprovecharse de la corrupción en beneficio del partido que debe extinguirse para volver a la honradez”, por lo que ha señalado “no le queda otra que apartarse de la política, pues los actos para su acceso a los cargos que ha ostentado en los últimos años han estado nutridos de fondos ilegítimos, irregulares y contraviniendo la LOREG”, ha añadido.

El ex alcalde de Castelló y expresident de la Generalitat forma parte, junto a personajes de la talla de Isabel Bonig, Ricardo Costa y Victor Campos, de una generación de políticos que hicieron carrera y política a la sombra de Carlos Fabra, de quien heredaron oscuras formas de hacer política que, lamentablemente, van saliendo a la luz pública para el sonrojo de todos y perjudicando la imagen del pueblo valenciano.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *