Mulet afirma que el cas és un escàndol a nivell europeu que el PP valencià i espanyol intenta que passe desapercebuda.

Madrid, a 28 de juny de 2017. El portaveu de Compromis en el Senat, Carles Mulet, ha afirmat que el Partit Popular valencià i el grup parlamentari del PP en el Senat tornen a aplicar la tàctica del silenci, per a intentar que el cas de Pedro Agramunt no genere cap polseguera, mentre s’ha convertit en un escàndol a nivell europeu.

Mulet ha recordat que aquest grup va demanar la compareixença en el Senat d’Agramunt en qualitat de membre de la PACE ( Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa), per a explicar la seua implicació en la trama de la “ diplomàcia del caviar” segons diverses publicacions europees que apunten la compra de voluntats per part del règim d’Azerbaidjan a membres de l’assemblea, entre els quals podria estar Agramunt, per a fer callar la crítica a la vulneració reiterada dels drets humans per part del govern del país caucàsic.
De moment, la Comissió d’Afers exteriors està ajornant sense justificació aquesta compareixença.

La situació d’Agramunt s’ha anat complicant, en veure’s implicat en un misteriós viatge no autoritzat per l’Assemblea ni el Senat, per a entrevistar-se amb el president sirià Bashar al Assad dies abans que aquest bombardejara a la població civil amb gasos; aqueix viatge polèmic va ser qui va fer vessar el got de  la paciència dels seus propis companys després de les inquietants ombres sobre les activitats d’Agramunt en la presidència de la PACE.

Els seus propis companys li van retirar la confiança a Europa, mentre en el Grup Parlamentari Popular en el Senat, òrgan pel qual és membre ha guardat silenci, així com el PP valencià, qui li permet continuar en les llistes en el Senat malgrat la seua total invisibilitat en la seua labor de representant en la Cambra Alta.
Malgrat exigir-li la seua retirada els membres del PP europeu, Agramunt s’ha vingut aferrant al càrrec des de fa setmanes, mentre el PP valencià i espanyol s’ha dedicat a mirar a una altra part. Ara, la pròpia Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa per aclaparant majoria ha iniciat el procediment per a destituir a Agramunt de president; fet que es veu com a inevitable, però pot continuar com a membre de la mateixa, i del Senat, on també és membre de la Comissió d’Afers exteriors, que li permet viatges i contactes amb l’estranger, dels quals sembla eixir sempre ben parat.

Mulet ha exigit al PP del Senat i a la direcció  valenciana del partit, que deixe de donar vergonya a nivell europeu, i aparten a Agramunt dels seus càrrecs, ja que la quantitat de porqueria que pot començar a eixir on el senador valencià està implicat, pot ser realment tremenda “ estem parlant de temes molt seriosos, de governs dictatorials que compren voluntats per a fer callar els seus crims, i ací sembla que Agramunt res com a peix en l’aigua. Agramunt no utilitzat el seu càrrec per a treballar per als ciutadans i ciutadanes, sinó per als seus negocis tèrbols. Algun dia sabrem què ha tallada ha tret de tot açò

 

 

 

 

Compromís exige el cese de Agramunt como miembro del Consejo de Europa y del Senado.

Mulet afirma que el caso es un escándalo a nivel europeo que el PP valenciano y español intenta que pase desapercibido.

 

Madrid, a 28 de junio de 2017. El portavoz de Compromis en el Senado, Carles Mulet, ha afirmado que el Partido Popular valenciano y el grupo parlamentario del PP en el Senado vuelven a aplicar la táctica del silencio, para intentar que el caso de Pedro Agramunt no genere ninguna polvareda, mientras se ha convertido en un escándalo a nivel europeo.

Mulet ha recordado que este grupo pidió la comparecencia en el Senado de Agramunt en calidad de miembro de la PACE ( Asamblea Parlamentaria del Consejo de Europa), para explicar su implicación en la trama de la “ diplomacia del caviar”  según diversas publicaciones europeas que apuntan la compra de voluntades por parte del régimen de Azerbaiyán a miembros de la asamblea, entre los cuales podría estar Agramunt, para acallar la crítica a la vulneración reiterada de los derechos humanos por parte del gobierno del país caucásico.

De momento, la Comisión de Asuntos Exteriores está aplazando sin justificación esta comparecencia.

La situación de Agramunt se ha ido complicando, al verse implicado en un misterioso viaje no autorizado por la Asamblea ni el Senado, para entrevistarse con el presidente sirio Bashar al Assad días antes de que éste bombardeara a la población civil con gases; ese viaje polémico fue quien colmó la paciencia de sus propios compañeros después de las inquietantes sombras sobre las actividades de Agramunt en la presidencia de la PACE.

Sus propios compañeros le retiraron la confianza en Europa, mientras en el Grupo Parlamentario Popular en el Senado, órgano por el cual es miembro ha guardado silencio, así como el PP valenciano, quien le permite continuar en las listas en el Senado a pesar de su total invisibilidad en su labor de representante en la Cámara Alta.

A pesar de exigirle su retirada los miembros del PP europeo, Agramunt se ha venido aferrando al cargo desde hace semanas, mientras el PP valenciano y español se ha dedicado a mirar a otra parte. Ahora, la propia Asamblea Parlamentaria del Consejo de Europa por abrumadora mayoría ha iniciado el procedimiento para destituir a Agramunt de presidente; hecho que se ve como inevitable, pero puede continuar como miembro de la misma, y del Senado, donde también es miembro de la Comisión de Asuntos Exteriores, que le permite viajes y contactos con el extranjero, de los cuales parece salir siempre bien parado.

Mulet ha exigido al PP del Senado y a la dirección valenciana del partido, que deje de dar vergüenza a nivel europeo, y aparten a Agramunt de sus cargos, ya que la cantidad de porquería que puede empezar a salir donde el senador valenciano está implicado, puede ser realmente tremenda “ estamos hablando de temas muy serios, de gobiernos dictatoriales que compran voluntades para acallar sus crímenes, y ahí parece que Agramunt nada como pez en el agua. Agramunt no utilizado su cargo para trabajar para los ciudadanos y ciudadanas, sino para sus negocios turbios. Algún día sabremos qué ha tajada ha sacado de todo esto”