korina r

korina p

Els suposats privilegis, negocis i pagaments a l’enèsima “amiga” del rei emèrit Corinna Zu-Sayn Wittgenstein, van saltar a la llum pública des que va transcendir la seva relació amb Joan Carles de Borbó.

 

Es va publicar que el CNI va arribar a obrir dos comptes en bancs suïssos, per poder cobrar suposadament comissions per inversions espanyoles a l’estranger, o la rehabilitació de la seva residència també hauria estat pagada amb els diners de tots els contribuents, arribant-se fins i tot a publicar suposats pagaments de diners públics a aquesta senyora pel seu paper de suposada intermediadora.

 

Des de Compromís s’ha vingut requerint des del Senat que el Govern explique els possibles pagaments de diners públics, matèria de fons reservats o comptabilitat general, a totes les amigues sexuals del rei emèrit. En el cas de Fons Reservats, la mateixa Mesa del Senat ha vetat traslladar aquestes peticions al·legant a la confidencialitat d’aquests, no subjectes a control parlamentari. En el cas de la comptabilitat general, el senador de Compromís, Carles Mulet, ha preguntat “¿Ha rebut o gaudit la senyora Corinna Zu-Sayn Wittgenstein algun tipus de relació contractual, o pagament, per l’administració general de l’Estat?

 

La resposta ha estat: En relació amb la pregunta de referència s’assenyala que, en el Sistema d’Informació Comptable de l’Administració General de l’Estat, no figura donat d’alta el tercer sol·licitat i, per tant, no s’han reconegut obligacions a favor de mateix.

Això no descarta òbviament el cas de pagaments amb Fons Reservats, amb els quals també s’ha publicat es va pagar el silenci de la vedet Bàrbara Rei entre d’altres, o el pagament per mitjà d’empreses pantalles en paradisos fiscals (com s’apunta amb el cas de comptes suïssos).

 

Per a Mulet “de nou es demostra que no tots els ciutadans som iguals davant la llei, en el cas d’un excap d’estat, no escollit democràticament, i que ja no ocupa el càrrec, continua sent secret d’estat dels supòsits desfalcs de diners públic per pagar a les seves amigues o presumptes prostitutes de luxe “korina p korina r

Los pagos a Corinna no aparecen en la Información Contable de la Administración General del Estado

Los supuestos privilegios, negocios y pagos a la enésima “amiga” del rey emérito Corinna Zu-Sayn Wittgenstein, saltaron a la luz pública desde que trascendió su relación con Juan Carlos de Borbón.

 

Se publicó que el CNI llegó a abrir dos cuentas en bancos suizos, para poder cobrar supuestamente comisiones por inversiones españolas en el extranjero, o la rehabilitación de su residencia también habría sido pagada con el dinero de todos los contribuyentes, llegándose incluso a publicarse supuestos pagos de dinero público a esta señora por su papel de supuesta intermediadora.

 

Desde Compromís se ha venido requiriendo desde el Senado que el Gobierno explique los posibles pagos de dinero público, materia de fondos reservados o contabilidad general, a todas las amigas sexuales del rey emérito. En el caso de Fondos Reservados, la propia Mesa del Senado ha vetado trasladar estas peticiones alegando a la confidencialidad de estos, no sujetos a control parlamentario. En el caso de la contabilidad general, el senador de Compromís, Carles Mulet, preguntó “ ¿Ha recibido o disfrutado la señora Corinna Zu-Sayn Wittgenstein algún tipo de relación contractual, o pago, por la administración general del Estado?

 

La respuesta ha sido : En relación con la pregunta de referencia se señala que, en el Sistema de Información Contable de la Administración General del Estado, no figura dado de alta el tercero solicitado y, por tanto, no se han reconocido obligaciones a favor del mismo.

Esto no descarta obviamente el caso de pagos con Fondo Reservados, con los cuales también se ha publicado se pagó el silencio de la vedete Bárbara Rey entre otras, o el pago por medio de empresas pantallas en paraísos fiscales ( como se apunta con el caso de cuentas suizas).

 

Para Mulet “ de nuevo se demuestra que no todos los ciudadanos somos iguales ante la ley, en el caso de un ex jefe de estado, no escogido democráticamente, y que ya no ocupa el cargo, continua siendo secreto de estado los supuestos desfalcos de dinero público para pagar a sus amigas o presuntas prostitutas de lujo”