pregunta fondos reservados petición documentacións

Madrid, a 09 de febrer de 2017. La Mesat  del Senat ha seguit els passos en el seu veto a tramitar davant el Govern demanar explicacions a l’executiu sobre el possible ús de fons públics per a comprar silencis de les presumptes amants del Rei Juan Carlos I.
A la petició concreta formulada pel senador de Compromís Carles Mulet “ Llistat de fons públics ( reservats o no) de l’Administració General d’Estat, destinada a pagar possibles favors sexuals, amistats especials, silencis, compres de voluntats, aventures “càrniques”, de l’anterior cap de l’Estat durant els anys del seu mandat, detallant les quantitats abonades, i les persones beneficiades”. La Mesa ha decidit “ no admetre a tràmit ja que se sol·licita una documentació que constitueix informació classificada, de la qual legalment solament es pot adonar a través dels mitjans establits en la legislació en matèria de secrets oficials i despeses reservades,”.
Per a Mulet “ aquesta resposta de nou retrata als partits polítics amb representació en la Masa  del Senat, no ha sigut admesa a tràmit per constituir informació classificada segons la Mesa. En la petició es demana tant fons reservats com no, en cas d’existir. Entenem que la Mesa del Senat no pot saber què part d’aquesta documentació pot ser informació classificada, i com no, en tot cas eixa anàlisi correspondria a l’executiu, per la qual cosa reitere aquesta petició de documentació. Es dediquen a fer un filtre o censura prèvia, d’una informació tan bàsica com és en què es gasten els nostres diners”

Adjuntem la pregunta i la petició de documentació exigida i la resposta de negativa