Per una Llei de Memòria Democràtica

Lleis autonòmiques en tramitació

Projecte de llei, de la Generalitat, de memòria democràtica i per la convivència de la Comunitat Valenciana

Anteproyecto de Ley de Memoria Democrática de Aragón

Proposició de llei de reparació jurídica de les víctimes del franquisme

Fosses comunes

Reclamem fons per exhumacions, anul·lar els consells de guerra  sumaríssims i la reparació de les víctimes

Mapa de Fosses

Accés a informació de fosses a través d’un mapa geogràfic d’Espanya. Es mostren símbols de diferents colors segons el tipus d’intervenció realitzada sobre les fosses, i es permet mostrar informació a diferents nivells de zoom. Des del mapa és possible accedir a informació detallada de la fossa.  (Anar al Mapa de Fosses)

Llei de Memòria Històrica

La Llei de Memòria Històrica segueix sense cumplir-se en places i carrers. L’Estat segueix finançant el mausuleu franquista del Valle de los Caídos. El PP paralitza la retirada de les plaques amb noms franquistes en la ciutat d’Alacant i son centenars els municipis que encara mantenen nomenclatura, espais dedicats a feixistes, sagnants militars i homenatgen 80 anys després de la Guerra Civil la barbàrie i el feixisme. Des del Senat estem enviant cartes als ajuntaments on s’ha detectat aquest incompliment de la llei per a que rectifiquen i modifiquen els noms tant dels seus carrers com de l’INE, Cadastre i on siga que encara persistisquen. Podeu veure les notificacions que anem rebent en aquest mapa.

Arxivat en: Blog

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *