Jordi Navarrete lamenta el rebuig del PP a inversions en polígons industrials, actuacions a la costa i infraestructures

La coalició aconsegueix que el PP s’avinga a estudiar transaccionals per beneficiar la Volvo Ocean Race, evitar que els consumidors paguen el projecte Castor, millores a la caserna de Toledo o abocador de la Murada

Madrid, 14 de juny de 2018

El senador de Compromís a la Comissió de Pressupostos del Senat, Jordi Navarrete, ha lamentat a la sortida de la reunió que ha dictaminat l’informe de la ponència dels Pressupostos 2018, que el PP haja ignorat les inversions que el País Valencià necessita. “Queda clar en les esmenes dels grups que les necessitats del país no són les plantejades pel PP en els pressupostos, que realitza unes inversions asimètriques, clarament discriminatòries amb el nostre poble i que deixa sense solucionar les inversions productives i mediambientals que els nostres ciutadans necessiten“, ha assenyalat.

La coalició ha lamentat que en la Comissió no s’haja evidenciat d’una forma més clara el rebuig als comptes per la insistència del PSOE a mantenir vigents un projecte de llei de pressupostos “que només agrada al PP i als que li van sostenir amb els seus vots durant seua agonia fins a la seua sortida del Govern després de la moció“, ha afegit Navarrete.

El senador per Castelló ha lamentat que, de nou, problemes enquistats com l’infrafinançament, les males comunicacions ja siga en tren o per carretera, clústers per a empreses punteres de diverses comarques, nous accessos per l’AP-7, els greuges amb altres entitats metropolitanes del transport de l’estat, als museus valencians, a l’agricultura o la situació del litoral valencià, que necessita de mesures urgents per fer front a la regressió, sobreexplotació i canvi climàtic no hagin estat tingudes en compte “pel que els defensarem a partir de dilluns en el Ple, amb l’ànim que alguna d’elles puga ser reconeguda per la majoria dels senadors del PP i, en concret, pels senadors valencians, que són coneixedors del nocius que són per al País Valencià aquests PGE“, ha dit.

Les que sí que sembla que el PP està disposat a estudiar per a la seua transacció són les referides a les esmenes que Compromís va presentar perquè les empreses que col·laboren amb la Volvo Ocean Race d’Alacant pogueren seguir gaudint de beneficis fiscals, el segellat de l’abocador de la Murada (a cavall entre dues autonomies), la partida de 100 milions perquè siga l’estat qui assumisca el cost del magatzem Castor a Vinaròs i les seues instal·lacions inservibles i no els consumidors de gas i la construcció d’una caserna a Toledo, que ha estat traslladada al Senat per Compromís a petició del Partit Castellà (PCAS) amb qui la coalició valenciana concorre a les eleccions a Europa.

Jordi Navarrete lamenta el rechazo del PP a inversiones en polígonos industriales, actuaciones en la costa e infraestructuras

La coalición consigue que el PP se avenga a estudiar transaccionales para beneficiar a la Volvo Ocean Race, evitar que los consumidores paguen el proyecto Castor o mejoras en el cuartel de Toledo o vertedero de la Murada

Madrid, 14 de junio de 2018

El senador de Compromís en la Comisión de Presupuestos del Senado, Jordi Navarrete, ha lamentado a la salida de la reunión que ha dictaminado el informe de la ponencia de los Presupuestos 2018, que el PP haya ignorado las inversiones que el País Valenciano necesita. “Queda claro en las enmiendas de los grupos que las necesidades del país no son las planteadas por el PP en los presupuestos, que realiza unas inversiones asimétricas, claramente discriminatorias con nuestro pueblo y que deja sin solventar las inversiones productivas y medioambientales que nuestros ciudadanos necesitan”, ha señalado.

La coalición ha lamentado que en la Comisión no se haya evidenciado de una forma más clara el rechazo a las cuentas por la insistencia del PSOE en mantener vigentes un proyecto de Ley de Presupuestos “que solo gusta al PP y a quienes le sostuvieron con sus votos durante su agonía hasta su salida del Gobierno tras la moción”, ha abundado Navarrete.

El senador por Castelló ha lamentado que, de nuevo, problemas enquistados como la infrafinanciación, las malas comunicaciones ya sea en tren o por carretera, clústeres para empresas punteras de varias comarcas, nuevos accesos para la AP-7, los agravios con otras entidades metropolitanas del transporte del Estado, a los museos valencianos, a la agricultura o la situación del litoral valenciano, que precisa de medidas urgentes para hacer frente a la regresión, sobreexplotación y cambio climático no hayan sido tenidas en cuenta “por lo que los defenderemos a partir de lunes en el Pleno, con el ánimo que alguna de ellas pueda ser reconocida por la mayoría de los senadores del PP y, en concreto, por los senadores valencianos, que son conocedores de lo nocivos que son para el País Valenciano estos PGE”, ha dicho.

Las que si que parece que el PP está dispuesto a estudiar para su transacción son las referidas a las enmiendas que Compromís presentó para que las empresas que colaboran con la Volvo Ocean Race de Alacant pudieran seguir disfrutando de beneficios fiscales, el sellado del vertedero de la Murada (a caballo entre dos autonomías), la partida de 100 millones para que sea el Estado quien asuma el coste del almacén Castor en Vinaròs y sus instalaciones inservibles y no los consumidores de gas y la construcción de un cuartel en Toledo, que ha sido trasladada al Senado por Compromís a petición del Partido Castellano (PCAS) con quien la coalición valenciana concurre a las elecciones a Europa.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *