Peníscola torna a no complir amb l’entrega de documentació al Senat a pesar de les advertència de la Mesa

El senador territorial de Compromís, Carles Mulet, ha hagut de tornar a demanar l’empara a la Mesa del Senat, que ha estat concedit, per no aportar l’ajuntament una sèrie de documentació pública.

Bona part d’esta documentació es va demanar a finals de gener, i havia d’estar aportada en març, a pesar d’aixó, l’ajuntament no ha contestat i s’ha tramitat ja des del senat una reiteració de petició de cada una d’elles, i s’ha exigit a l’ajuntament l’entrega.

En el mateix escrit del Senat també s’ha estirat les orelles a l’ajuntament de Cervera del Maestre, ajuntament que manté símbols franquistes i no respon a les peticions de documentació del portaveu de Compromís en la Cambra Alta.

Mulet ha lamentat la falta de consideració dels dos ajuntaments al Senat “ les peticions de documentació són una prerrogativa del senadors blindada per la pròpia Constitució, a l’alcalde de Peníscola ja se li va advertir de la seua obligació per part de la cambra, i de nou no ha complit el termini” IMG_20180504_0001

Descarrega en PDF
Arxivat en: Activitat Parlamentaria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *