El Govern segueix sense prendre mesures per reduir la perillositat de la N-238, segons el senador de Compromís, Jordi Navarrete

Aquest vial comunica la localitat de Vinaròs amb la d’Ulldecona i és utilitzada pel sector rural, dóna accés a l’AP-7 i polígons industrials i no disposa de cunetes

Madrid, 13 de març de 2018

El senador de Compromís per Castelló, Jordi Navarrete, ha denunciat que el Govern manté en l’oblit un vial que és molt utilitzat a la comarca com és la N-238. “Aquesta carretera, de tan sols 13 quilòmetres“, explica el senador “serveix d’accés a l’AP-7, dóna accés a localitats com Alcanar i Ulldecona i comunica zones industrials com el Castor i diferents polígons de la zona però es troba en un estat de manca de manteniment preocupant, a més de ser molt perillosa per l’absència de vorals“.

El senador ha registrat diverses preguntes a petició de treballadors i usuaris de la zona que han transmès la seua preocupació a la coalició ja que “el ferm es troba en molt mal estat i el vial, tot i ser una carretera de titularitat estatal, no presenta vorals, el que augmenta la perillositat dels que circulen per ella“.

Les preguntes busquen saber les actuacions que té previst realitzar el Govern de cara a tornar la seguretat a aquesta carretera o dotar-la de millors condicions per a la conducció, la quantitat de trànsit estima el Ministeri de Foment que circula per aquest vial diàriament, així com el nombre d’accidents (lleus, greus o mortals) que s’han produït al vial en els últims 5 anys.

Navarrete ha manifestat que “la justícia en les inversions, la mobilitat segura dels usuaris i la competitivitat empresarial és un aspecte que ens preocupa. Recentment demanàvem enllaçar els dos trams no connectats de l’A-7, vergonyosament frenats a l’aeroport de Castelló i els projectes va deixar caducar l’actual Govern. També hem denunciat l’accidentalitat de la N-340 amb el trànsit pesat que aboca la CV-13, reclamat el rescat de l’AP-7 i posat sobre la taula el problema de la inexistència dels trens de rodalies fins a la comarca al Senat, amb mocions que el PP ha votat en contra de forma sistemàtica i en solitari. El Govern de Rajoy d’una vegada ha de ser just amb aquest territori i invertir en infraestructures i comunicacions“, ha conclòs.

El Gobierno sigue sin tomar medidas para reducir la peligrosidad de la N-238, según el senador de Compromís, Jordi Navarrete

Este vial comunica la localidad de Vinaròs con la de Ulldecona y es utilizada por el sector rural, da acceso a la AP-7 y polígonos industriales y no dispone de cunetas

Madrid, 13 de marzo de 2018

El senador de Compromís por Castelló, Jordi Navarrete, ha denunciado que el Gobierno mantiene en el olvido un vial que es muy utilizado en la comarca como es la N-238. “Esta carretera, de tan solo 13 kilómetros”, explica el senador “sirve de acceso a la AP-7, da acceso a localidades como Alcanar y Ulldecona y comunica zonas industriales como el Castor y distintos polígonos de la zona pero se halla en un estado de falta de mantenimiento preocupante, además de ser muy peligrosa por la ausencia de arcenes”.

El senador ha registrado varias preguntas a petición de trabajadores y usuarios de la zona que han transmitido su preocupación a la coalición ya que “el firme se halla en muy mal estado y el vial, a pesar de ser una carretera de titularidad estatal, no presenta arcenes, lo que aumenta la peligrosidad de quienes circulan por ella”.

Las preguntas buscan saber las actuaciones que tiene previsto realizar el Gobierno de cara a devolver la seguridad a esta carretera o dotarla de mejores condiciones para la conducción, la cantidad de tráfico estima el Ministerio de Fomento que circula por ese vial a diario, así como el número de accidentes (leves, graves o mortales) que se han producido en el vial en los últimos 5 años.

Navarrete ha manifestado que “la justicia en las inversiones, la movilidad segura de los usuarios y la competitividad empresarial es un aspecto que nos preocupa. Recientemente pedíamos enlazar los dos tramos no conectados de la A-7, vergonzosamente frenados en el aeropuerto de Castelló y cuyos proyectos dejó caducar el actual Gobierno. También hemos denunciado la accidentalidad de la N-340 con el tráfico pesado que aboca la CV-13, reclamado el rescate de la AP-7 y puesto sobre la mesa el problema de la inexistencia de los trenes de cercanías hasta la comarca en el Senado, “con mociones que el PP ha votado en contra de forma sistemática y en solitario. El Gobierno de Rajoy debe de una vez ser justo con este territorio e invertir en infraestructuras y comunicaciones”, ha concluido.

 

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *