Compromís lamenta que la visita a València dels màxims dirigents del PP i del Govern no haja servit per aclarir dubtes sobre el finançament

València, 2 setembre 2017

El senador de Compromís, Carles Mulet, ha titllat el ministre Cristóbal Montoro de “pocavergonya“, a l’atrevir-se a vindre a València a dir que els valencians només sabem “plorar” quan denunciem el maltractament que pateix el nostre poble, “que se situa l’últim de la fila en quant al finançament per càpita“.

Per al senador territorial de la coalició “aquestes xifres són incontestables” i ha lamentat que “els representants valencians del PP tan sols sàpiguen riure-li les gràcies en comptes de reivindicar el tracte just que mereix el País Valencià i hagen passat de signar un manifest unànime contra aquest greuge a aplaudir-li les ocurrències de Montoro, que ve a la nostra terra a riure-se’n de nosaltres a la cara, el que diu ben poc de la coherència dels representants valencians de la formació conservadora. Més que riure, fan plorar“.

Compromís lamenta que la visita dels populars “servisca per burlar-se de nosaltres en lloc de demanar-nos perdó, però com sap que té gent a València que els riu les gràcies, es pot permetre el luxe de maltractar-la econòmicament, no realitzar les inversions i titllar-nos de ploramiques, quan ho som amb motius. Nosaltres reivindiquem per mantenir i millorar els serveis, el PP només robava“.

“Segueixen la metafísica de Rajoy”

La manca de novetats i la incapacitat del Govern del PP per solucionar d’una vegada l’infrafinançament i dotar l’Estat d’un model just que corregisca el maltractament, el deute històric i els saquejos que s’han endeutat de manera injusta al nostre poble en les últimes dècades per les decisions de PP i PSOE sembla seguir la metafísica de Rajoy “que és incapaç d’entendre cap filòsof europeu. Parlem d’allò que un plat és un plat, els espanyols molt espanyols i molt espanyols, el dels veïns i l’alcalde o que com pitjor, millor per a tots, que sembla ser la seua màxima contra nosaltres. Són incapaços de donar respostes coherents que no passen per l’insult i tornen ara amb la mateixa cançó. Lamentablement serà una altra legislatura perduda“, ha afegit Mulet que ha recordat que el PP va votar en contra de les 400 esmenes presentades per la coalició als Pressupostos Generals de l’Estat.

Mulet: “Si nosotros solo sabemos llorar, el PP solo sabe reirse de nuestro pueblo con la penosa financiación autonómica”

Compromís lamenta que la visita a València de los máximos dirigentes del PP y del Gobierno no haya servido para despejar dudas sobre la financiación

València, 2 de septiembre de 2017

El senador de Compromís, Carles Mulet, ha tildado al ministro Cristóbal Montoro de “sinvergüenza”, al atreverse a venir a València a decir que los valencianos solo sabemos “llorar” cuando denunciamos el maltrato que sufre nuestro pueblo, “que se sitúa el último de la fila en cuanto a la financiación per cápita”.

Para el senador territorial de la coalición “estas cifras son incontestables” y ha lamentado que “los representantes valencianos del PP tan solo sepan reírle las gracias en vez de reivindicar el trato justo que merece el País Valenciano y hayan pasado de firmar un manifiesto unánime contra este agravio a aplaudir las ocurrencias de Montoro, que viene a nuestra tierra a reírse de nosotros a la cara, lo que dice bien poco de la coherencia de los representantes valencianos de la formación conservadora. Más que reír, hacen llorar”.

Compromís lamenta que la visita de los populares “sirva para venir a burlarse de nosotros en vez de pedir perdón, pero como sabe que tiene gente en València que les ríe las gracias, puede permitirse el lujo de maltratarnos económicamente, no realizar las inversiones y llamarnos llorones, cuando lo somos con motivos. Nosotros reivindicamos para mantener y mejorar los servicios, el PP solo robaba”.

“Siguen la metafísica de Rajoy”

La falta de novedades y la incapacidad del Gobierno del PP por solucionar de una vez la infrafinanciación y dotar al Estado de un modelo justo que corrija el maltrato, la deuda histórica y los saqueos que han endeudado de forma injusta a nuestro pueblo en las últimas décadas por las decisiones de PP y PSOE parece seguir la metafísica de Rajoy “que es incapaz de entender ningún filósofo europeo. Hablamos de aquello de que un plato es un plato, los españoles muy españoles y mucho españoles, lo de los vecinos y el alcalde o que cuanto peor, mejor para todos, que parece ser su máxima contra nosotros. Son incapaces de dar respuestas coherentes que no pasen por el insulto y vuelven ahora con la misma canción. Lamentablemente va a ser otra legislatura perdida”, ha abundado Mulet que ha recordado que el PP votó en contra de las 400 enmiendas presentadas por la coalición a los Presupuestos Generales del Estado.