Funcions:

Suport general al Grup de Compromís en el Senat en la seua activitat parlamentària diària. Funcions de recerca d’informació, contactes amb entitats, gestió d’agenda, preparació documentació parlamentària (plens, comissions, iniciatives parlamentàries… etc)
Suport a l’organització d’actes, altre personal i activitats dels senadors.

Requisits:

– Certificat oficial de coneixements del valencià.

– Persona autònoma, amb capacitat d’iniciativa i treball en equip.

– Que estiga en possessió de títol universitari o de formació professional de grau mitjà o superior o títols oficialment reconeguts com a equivalents, d’acord amb les lleis reguladores del sistema educatiu vigent, o de certificat de professionalitat d’acord amb el previst en la Llei Orgànica 5/2002, de 19 de juny, de les Qualificacions i de la Formació Professional, que habiliten per a l’exercici professional.

– Que no hagen transcorregut més de cinc anys, o de set quan el contracte es concerte amb una persona treballadora amb discapacitat, des de la finalització dels estudis. Si l’interessada és una persona menor de 30 anys, no es tindrà en compte la data de finalització dels estudis.

Condicions:

– Contracte temporal, modalitat de Contracte en pràctiques (6 mesos).
– Incorporació l’1 de setembre de 2017.
– Jornada completa de dilluns a divendres. Salari brut de 1.136’95€ (+ alta i cotitzacions a la Seguretat Social).

Lloc de treball: seu de Compromís (Castelló, València o Alacant, depenent de l’elecció de la persona contractada). Un mínim de dos dimarts al mes s’haurà de desplaçar al despatx de Compromís al Senat (la despesa de desplaçament serà assumida per Compromís Senat).

Presentar currículum a:

[email protected], fins al dia 14 de juliol. Durant la setmana de 17 al 21 es precediria a fer les entrevistes personals amb les persones finalistes, en cas de ser necessari.